ΠΑΟΚ

Αποχαιρέτησε την Μακάμπι ο Αγγελίδης

Αποχαιρέτησε την Μακάμπι ο Αγγελίδης

Το αντίο του Ιάκωβου Αγγελίδη στους παίκτες της ισραηλινής ομάδας και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, Μιτχ Γκόλντχαρ, αναφορικά με το θέμα, αλλά και τις φήμες που θέλουν τον Ζόρντι Κρόιφ να ακολουθεί τον δρόμο του Κύπριου

Όπως και να το κάνουμε όταν κάποιος έχει δουλέψει σκληρά για κάτι και έρχεται η ώρα να το αποχωριστεί η στιγμή είναι πάντα δύσκολη. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Ιάκωβου Αγγελίδη, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο (26/7) στην προπόνηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο Αγγελίδης εμφανώς συγκινημένος είπε στους παίκτες της ισραηλινής ομάδας: "Είχα το προνόμιο να δουλεύω εδώ και να γνωρίσω όλους εσάς", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το προσωπικό της ομάδας είναι υπέροχο και ο ιδιοκτήτης της ομάδας νοιάζεται πολύ για εσάς. Είμαι φίλαθλος της Μακάμπι και θα παραμείνω για πάντα. Γι' αυτό σας εύχομαι καλή τύχη και μακάρι να σας δω στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε."

Αποχαιρέτησε την Μακάμπι ο Αγγελίδης

Όπως βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία του κειμένου από το αντίο του Αγγελίδη δεν θα μπορούσε να λείπει και ένας εκ των πιο άμεσων συνεργατών του στην Μακάμπι. Ο Ζόρντι Κρόιφ, έδωσε στον Κύπριο μία φανέλα της ομάδας, η οποία είχε πάνω τις υπογραφές των παικτών και του τεχνικού επιτελείου.

"Ξέραμε ότι θα φύγει"

Εν τω μεταξύ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μιτχ Γκόλντχαρ, σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ που έγιναν πριν από λίγες μέρες, αναφορικά με την αποχώρηση του Ιάκωβου Αγγελίδη. "Δεν αποτέλεσε έκπληξη η αποχώρηση του", είπε αρχικά και συνέχισε: " Είχαμε μιλήσει για το θέμα και ξέραμε τι θα γίνει εδώ και τέσσερις μήνες. Το γεγονός ότι φεύγει έχει να κάνει με το ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία όσα ανέλαβε εδώ."

Αποχαιρέτησε την Μακάμπι ο Αγγελίδης

Τέλος, ο Γκόλντχαρ απάντησε στο αν ο Αγγελίδης φεύγει από την Μακάμπι, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα: "Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι καλά, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την αποχώρηση του. Ήταν κάτι που θα γινόταν έτσι κι αλλιώς."

"Ποτέ δεν ξέρεις"

Τέλος, ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι αναφέρθηκε και στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του, Ζόρντι Κρόιφ, και τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί και αυτός από εκεί. Εμείς σας παρουσιάζουμε ολόκληρο το κομμάτι που αναφέρεται στον Ολλανδό και εσείς μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

Αποχαιρέτησε την Μακάμπι ο Αγγελίδης

"Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Είναι λίγες οι πιθανότητες που έχουν οι άνθρωποι με ευρωπαϊκό παρελθόν να εξελιχθούν εδώ. Θα δούμε τι θα συμβεί."

Αποχαιρέτησε την Μακάμπι ο Αγγελίδης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ