ΠΑΟΚ

Αποστολόπουλος: "Τρεις βαθμούς και καλή πορεία στο εξής"

Αποστολόπουλος: "Τρεις βαθμούς και καλή πορεία στο εξής"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος μιλάει για το ματς με τον ΟΦΗ και στέκεται στη νέα αρχή που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα είπε στην Nova:

"Μια χαρά είμαστε γενικά όλη η ομάδα κι εγώ είμαι καλά. Περιμένω τον αγώνα. Την περασμένη Κυριακή ξεκινήσαμε δυνατά, καταφέραμε να προηγηθούμε στο δεύτερο λεπτό.

Ο αντίπαλος μας πίεσε, κάτι που ήταν φυσιολογικό καθώς παίζαμε και στην έδρα του. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε - πιστεύω - πολύ καλύτερα.

Επρεπε να είχαμε κι ακόμη ένα ή δυο γκολ σίγουρα. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο καθίσαμε' λίγο κι εκεί μας πίεσε ο αντίπαλος και κατάφερε να μας πάρει την ισοπαλία".

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά τη νίκη από τις 4 Ιανουαρίου υπάρχει λόγος να συζητάμε για κρίση, τι ακριβώς συμβαίνει;

"Εντάξει, σίγουρα κάθε ομάδα έχει τα σκαμπανεβάσματά της στο πρωτάθλημα. Φυσικό είναι και με τη δική μας ομάδα να υπάρχει αυτό. Από εκεί και πέρα εμείς αύριο (σ.σ. σήμερα) θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσουμε μια καλή πορεία από εδώ και πέρα".

Τις τελευταίες ημέρες απασχόλησε όλην την ομάδα ένα πολύ μεγάλο θέμα, το οποίο είχε να κάνει με τον Πάμπλο Γκαρσία. Κατά πόσο σας επηρέασε;

"Δεν πιστεύω να μας επηρέασε σαν ομάδα. Αυτά είναι θέματα του Γκαρσία και της διοίκησης. Εμείς, οι υπόλοιποι προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να τους βοηθήσουμε όλους και να βοηθάμε και την ομάδα".

Συνολικά έξι ποδοσφαιριστές ήρθαν στην ομάδα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οπως βιώνεις καθημερινά την ομάδα εκ των έσω, βλέπεις κάτι διαφορετικό; Αλλάζει η ομάδα;

"Σιγά - σιγά κι αυτοί οι παίκτες που ήρθαν θα πρέπει να προσαρμοστούν με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να κάνει ο προπονητής μας. Πιστεύω θα μας βοηθήσουν πολύ και οι έξι. Από εκεί και πέρα θα κρίνει ο προπονητής πότε θα είναι έτοιμοι για να μας βοηθήσουν".

Η εντύπωση που έχεις για τον επικείμενο αντίπαλό σας, τον ΟΦΗ;

"Ο ΟΦΗ θα έρθει εδώ πέρα να παίξει όπως όλες οι άλλες ομάδες, να παίξει 'κλειστά', για να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς και τη νίκη, τίποτα παραπάνω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ