ΠΑΟΚ

Αποστολόπουλος: "Προτεραιότητα το κύπελλο"

Αποστολόπουλος: "Προτεραιότητα το κύπελλο"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος ιεράρχησε τους στόχους του ΠΑΟΚ και μίλησε για την παρουσία του στην βασική ενδεκάδα.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος ιεράρχησε τους στόχους του ΠΑΟΚ και μίλησε για την παρουσία του στην βασική ενδεκάδα.

" Η χρονιά ξεκίνησε καλά με διπλό στην δύσκολη έδρα της Κομοτηνής. Δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από αυτή την έδρα. Από εκεί και πέρα πήγαμε στην Καλλιθέα για το καλύτερο δυνατό, το γήπεδο δεν μας βοήθησε, τώρα περιμένουμε τον επαναληπτικό", είπε αρχικά στον "Sport 103 fm".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε απέναντι σε Καλλιθέα και Ατρόμητο: " Στα δύο παιχνίδια δεν σκοράραμε, στην Καλλιθέα δεν μας βοήθησε το γήπεδο, ο Ατρόμητος ήρθε για να καταστρέψει, με τέτοιες ομάδες μία ευκαιρία πρέπει να την κάνεις γκολ. Σίγουρα κάθε αντίπαλος που έρχεται στην Τούμπα, έρχεται για να καταστρέψει το παιχνίδι μας, εμείς κοιτάμε την συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι".

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: " Εχει δείξει ότι είναι φορμαρισμένη ομάδα, έχει καλή έδρα και καλό σύνολο παιτκών αλλά εμείς σαν ΠΑΟΚ θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε έναν βαθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι θα φύγουμε με τους τρεις βαθμούς από την Τρίιπολη. Νομίζω ότι ο Αστέρας θα παίξει επιθετικά και θα βρούμε κι εμείς διαδρόμους για να σκοράτουμε. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει και η Καλλιθέα γιατί ήρθε ένα αποτέλεσμα που μας πληγώνει. Πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση".

Για τις ευκαιρίες που παίρνει: " Στην αρχή πήρα ευκαιρίες, μετά δούλευα στην προπόνηση και μετά μου ξαναδόθηκε η ευκαιρία, αρχικά, αναγκαστικά γιατί τραυματίστηκαν οι Ετο και Κωνσταντινίδης. Πιστεύω ότι βελτιώνομαι και βρίσκω ρυθμό. Ο προποννητής ξέρει καλύτερα, εγώ θέλω να βελτιώνομαι και να βρίσκω ρυθμό μέσα από τα επίσημα ματς. Θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους όσους με εμπιστεύονται. Για εμάς τους μικρούς το να παίζουμε δίπλα σε μεγάλους παίκτες είναι κίνητρο, μας δίνουν ώθηση να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε".

Για τον Κατσουράνη: " Ο προπονητής θα κρίνει που θα παίζει. Τον Κώστα, πάντως, όπου κι αν τον βάλεις θα δώσει το 100%. Για μένα το ίδιο είναι όπου και να παίζει".

Για την βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό: " Στον πρώτο γύρο χάσαμε πολύτιμους βαθμούς, θα μπορούσαμε να είμαστε πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο να τον φτάσουμε τώρα, θέλουμε, πλέον, να κελιδώσουμε την δεύτερη θέση. Για μένα προτεραιότητα είνα το Κύπελλο και από εκεί και πέρα να μπούμε στους ομίλους, γιατί κι αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: " Θέλουμε να του δείξουμε ότι αξίζουμε, είμαστε πιο ήρεμοι και στα αποδυτήρια η κατάσταση είναι πολύ καλή. Πιστεύω ότι θα φτάσει τον ΠΑΟΚ ψηλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ