ΠΑΟΚ

Αποστολόπουλος: "Εμφανιστήκαμε επηρεασμένοι"

Αποστολόπουλος: "Εμφανιστήκαμε επηρεασμένοι"
INTIME SPORTS

Για τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο έπαιξε ρόλο στην ήττα από τον Ατρόμητο ο αποκλεισμός από την Ραπίντ. Τι είπε ο Γιάννου.

Στην κάμερα της NOVA μίλησαν μετά το τέλος του ματς οι Αλέξανδρος Αποστολόπουλος και Απόστολος Γιάννου. Ο πρώτος είπε:

" Σήμερα από την αρχή είχαμε εμείς κατοχή της μπάλας. Δεν είχαμε όμως κάποια μεγάλη φάση. Σε μία στημένη φάση δεν ήμασταν τόσο δυνατοί όσο θα έπρεπε μέσα στην περιοχή μας, δεχτήκαμε το γκολ και ήρθε η ήττα. Ημασταν επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Δε μπορέσαμε να απειλήσουμε τον Ατρόμητο. Το καλό είναι ότι υπάρχει διακοπή, θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας και να νικήσουμε τον Αστέρα Τρίπολης".

Για τις απουσίες και την διακοπή που ακολουθεί: " Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχει αλλαγές στις θέσεις σημαντικών παικτών. Επαιξε ρόλο αλλά δεν έφταιγε μόνο αυτό". Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε δυνατοί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί δεν έχουμε την Ευρώπη πλέον, έχουμε μόνο το πρωτάθλημα".

Γιάννου: "Ήμασταν ακίνδυνοι"

Ο Γιάννου επισήμανε: "Νομίζω πως δεν ήμασταν καλοί για ακόμα μία φορά. Ο Ατρόμητος είχε πιο πολλές ευκαιρίες. Εμείς κρατούσαμε τη μπάλα, αλλά ήμασταν ακίνδυνοι. Θα δούμε μέσα στην εβδομάδα ποια ήταν τα λάθη μας και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Οι απουσίες παίζουν μεγάλο ρόλο, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Δε μπήκαμε όπως έπρεπε, δεν παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε. Θέλουμε να ξεκουραστούμε 10 μέρες, να συγκεντρωθούμε και να δούμε τι είναι αυτό που μας κάνει να μην παίζουμε καλά. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα και το πληρώσαμε. Δεν είχαμε ευκαιρίες. Χάσαμε με άσχημο τρόπο και πρέπει να το σκεφτούμε και να το δούμε αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ