ΠΑΟΚ

Αποστολή ΠΑΟΚ: Χωρίς Μακ και Τζαβέλλα

Αποστολή ΠΑΟΚ: Χωρίς Μακ και Τζαβέλλα
INTIME SPORTS

Ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός οι Μακ και Τζαβέλλας. (VIDEO)

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, είδε στην τελευταία προπόνηση, πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τους Τζιόλη και Αθανασιάδη να βγάζουν το κανονικό πρόγραμμα και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Αντίθετα, ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και έμεινε εκτός καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ Μακ και Μαντούρο είναι ανέτοιμοι και δεν θα συμμετάσχουν στην αποστολή, παρόλο που έχουν ανεβάσει ρυθμό στο ατομικό τους πρόγραμμα.

Από την στιγμή που ο Τζαβέλλας θα απουσιάσει, ο Αναστασιάδης έχει να επιλέξει μεταξύ του Τζιόλη και του Σκόνδρα σε πρώτο λόγο και του Ποζατζίδη σε δεύτερο για τον παρτενέρ του Βίτορ στο κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Γλύκος, Γκολάσα, Κίτσιου, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Ιτάνζ, Κουλούρης, Κάτσε, Περέιρα, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Βίτορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ