ΠΑΟΚ

Αποστολή με Πέλκα, χωρίς Μπρκιτς με Βέροια ο ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
Πέλκας MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Πέλκας επιστρέφει στη δράση, ενώ ο Ζέλικο Μπρκιτς αισθάνθηκε πόνους στη μέση και δεν συμπεριλήφθηκε στους "19" του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (19/2, 17.15) με τη Βέροια.

Με μία επιστροφή στην αγωνιστική δράση (Πέλκας) και ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής (Μπρικιτς) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα πρωταθήματος με τη Βέροια. Οι Μαρίν Λέοβατς, Γιάννης Μυστακίδης είναι τιμωρημένοι, ο Χοσέ Κάνιας βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας για να ξεπεράσει την κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου, εν ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προτιμήθηκε να μείνει προληπτικά εκτός αποστολής λόγω αιματώματος στο μηρό από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τη Σάλκε.

Στους παραπάνω προστίθεται και το όνομα του Ζέλικο Μπρκιτς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση. Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι: Γλύκος, Σιαμπάνης, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Χαρίσης, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Κάμπος, Ενρίκε, Αθανασιάδης, Πρίγιοβιτς.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τη Βέροια περιελάμβανε δουλειά στα τελειώματα έπειτα από ομαδική συνδυαστική κίνηση και τακτική. Παράλληλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν εξάσκηση στην αντιμετώπιση κι εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ