ΠΑΟΚ

"Αποφασισμένη η Σασουόλο για Τσίμιροτ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ
Τσίμιροτ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βοσνία, σκάουτ της Σασουόλο έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές τον μέσο του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, και η διοίκησή του συλλόγου είναι έτοιμη να κάνει κρούση για την απόκτησή του.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ είναι από τους παίκτες που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και μία από αυτές είναι και η ιταλική Σασουόλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βοσνιακής ιστοσελίδας " nezavisne.com", οι σκάουτς του ιταλικού συλλόγου έχουν παρακολουθήσει τον Βόσνιο μέσο αρκετές φορές μέχρι σήμερα και και η διοίκηση του συλλόγου είναι αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτησή του.

Με βάση τα όσα αναφέρονται, το στοιχείο που προβληματίζει τους Ιταλούς είναι ότι ο Τσίμιροτ επέκτεινε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Συζήτησαν για μεταγραφές-ομάδα Σαββίδης-Μίχελ

Στο μεταξύ, ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε σήμερα στη Θεσσαλονίκη (κυρίως για το θέμα της "Σουρωτή Α.Ε." που εξέλεξε νέο δ.σ. στο οποίο συμμετέχουν τρεις συνεργάτες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, ο Αρτούρ Νταβιντιάν, η Μαρία Γκοντσάρεβα και ο Κώστας Φωτιάδης) και το μεσημέρι είχε συνάντηση με τον Λούμπος Μίχελ.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για όλα τα θέματα της ομάδας και τις τελικές κινήσεις που θα γίνουν για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και... βλέπει

Εξάλλου, μετά από επαφές που είχε ο ατζέντης του Νίκος Καγιούλης με τον Λούμπος Μϊχελ, ο Έργκους Κάτσε θα επιστρέψει από τις 27 του μήνα στις προπονήσεις (όταν επιστρέφουν παίκτες και Ίβιτς από τις ολιογήμερες διακοπές τους) του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, το αν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν θα κριθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για νέο δανεισμό (θυμίζουμε ότι στο πρώτο κομμάτι της σεζόν έπαιζε στην Βικτόρια Πλζεν) και ενδεχομένως η πορεία των συζητήσεων παίξει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ