ΠΑΟΚ

Από την "άλωση" του Λονδίνου στο πικρό αντίο

Από την "άλωση" του Λονδίνου στο πικρό αντίο

Η φετινή μαγική ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ μέσα από videos. Από την πρόκριση στους ομίλους, στην "σφαλιάρα" στην Τότεναμ και από εκεί στην "κρύα" ήττα-αποκλεισμό από την Ουντινέζε.

Για ακόμη μια χρονιά ο ΠΑΟΚ προσέφερε δυνατές συγκινήσεις στους φιλάθλους του. Αγωνιζόμενος με ομάδας όπως η Τότεναμ και η Ρούμπιν Καζάν κατάφερε όχι μόνο να σταθεί όρθιος, αλλά να πετάξει εκτός διοργάνωσης την φημισμένη αγγλική ομάδα και να παραμείνει αήττητος μέχρι να χάσει από την Ουντινέζε την Πέμπτη (23/2).

Ολα ξεκίνησαν τέλη Ιουλίου στη Νορβηγία, όπου ο "Δικέφαλος" πήρε σκορ πρόκρισης (0-2) απέναντι στην Βαλερένγκα. Ο επαναληπτικός απέκτησε τυπικό χαράκτηρα και στον ΠΑΟΚ είχαν ήδη το μυαλό τους στην επόμενη φάση. Εκεί που βρέθηκε στον δρόμο της ομάδας η Καρπάτι Λβιβ.

Το 2-0 της Τούμπας έδωσε ισχυρό προβάδισμα στον "Δικέφαλο", το οποίο προστάτευσε στη ρεβάνς παίρνοντας έτσι για δεύτερη σερί χρονιά την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.Αντίπαλοί του τέθηκαν η Τότεναμ, η Ρούμπιν Καζάν και οι Σάμροκ Ρόβερς.

Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του και προκρίθηκε ως πρώτος από το γκρουπ του, νικώντας την Τότεναμ στο Λονδίνο και έχοντας συνολικό απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τρεις επιτυχίες.

Η κληρωτίδα στη συνέχεια έβγαλε Ουντινέζε και ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά στην ιστορία του τον ιταλικό σύλλογο.

Το 0-0 του "Φρίουλι" σκόρπισε ελπίδες ότι ο "Δικέφαλος" θα καταφέρει στην καυτή Τούμπα να αποκλείσει την αντίπαλό του, κάτι που όμως δεν επαληθεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο και έτσι οι "ασπρόμαυροι" είπαν άδοξα αντίο στην φετινή ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε με την βοήθεια της εικόνας το ταξίδι του ΠΑΟΚ στο φετινό Europa League...

Βαλερένγκα-ΠΑΟΚ 0-2

ΠΑΟΚ-Βαλερένγκα 3-0

ΠΑΟΚ-Καρπάτι 2-0

Καρπάτι-ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ-Τότεναμ 0-0

Ρουμπίν-ΠΑΟΚ 2-2

Σάμροκ-ΠΑΟΚ 1-3

ΠΑΟΚ-Σάμροκ 2-1

ΠΑΟΚ-Ρουμπίν 1-1

Ουντινέζε-ΠΑΟΚ 0-0

ΠΑΟΚ-Ουντινέζε 0-3

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ