ΠΑΟΚ

Απλό αιμάτωμα ο Κλάους, ανεβαίνει ο Μακ

Απλό αιμάτωμα ο Κλάους, ανεβαίνει ο Μακ
INTIME SPORTS

Το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από το Μινσκ

Γλίτωσε τελικά τα χειρότερα ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έβγαλε ακτινογραφία μόλις η αποστολή του "Δικεφάλου" πάτησε στην Ελλάδα, η οποία έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο κι ότι ταλαιπωρείται από αιμάτωμα.

Στον ποδοσφαιριστή έχει ήδη χορηγηθεί ιατροφαρμακευτική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το χτύπημα το συντομότερο δυνατόν.

Αντίθετα, τα νέα από την πλευρά του Γιώργου Κατσικά ήταν το ίδιο άσχημα με τα χθεσινά. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει υποστεί θλάση στην κατάφυση του δεξιού οπίσθιου μηριαίου κι αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έπειτα από τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Τζιόλης λόγω του σκληρού αγωνιστικού χώρου στο Μπορίσοφ Αρένα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι ακολουθεί συντηρητική θεραπεία κι αγωγή.

Ανεβάζει στροφές ο Μακ

Σε ό,τι αφορά τους ήδη τραυματίες παίκτες. Ο Ρόμπερτ Μακ που δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης κι έχει σημειώσει πολύ μεγάλη βελτίωση ανεβάζοντας ρυθμούς σχεδόν στο 70% δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Κοντά στην επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης είναι και ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ο οποίος έβγαλε το πρόγραμμα αποκατάστασης δίχως ενοχλήσεις. Οι Ποζατζίδης, Πόζογλου ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και γυμνάζονται κανονικά.

Επιστροφή με καθυστέρηση

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν χαρίστηκε στους παίκτες του, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο από το Μινσκ.Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλο το ματς με τη Ντινάμο έμειναν στο γυμναστήριο για αποκατάσταση και θεραπεία και οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ