ΠΑΟΚ

Aπέφυγε τις δηλώσεις ο Σαββίδης

Aπέφυγε τις δηλώσεις ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Κατά την άφιξή του στο Μακεδονία Παλλάς μαζί με τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών, ο Iβάν Σαββίδης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αυτή την ώρα ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών είναι στο Μακεδονία Παλλάς και παρίστανται στη τελετή λήξης του παγκοσμίου τουρνουά σκάκι που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο μετά από πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Κατά την προσέλευση των δύο ανδρών, ο Σαββίδης δεν έκανε δηλώσεις. Κατά συνέπεια δεν υπήρχε δική του τοποθέτηση για το θετικό τέλος των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Επισήμως έχει τονιστεί πως το δείπνο έχει προγραμματιστεί στις 20.30 ενώ, ως γνωστόν αύριο, θα αναχωρήσουν οι δυο τους για το Άγιο Όρος.

Μετά ο Σαββίδης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και τότε θα ασχοληθεί με τα ανοιχτά θέματα του ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται να δώσει εντολή για να προχωρήσει το θέμα προπονητή, ακόμη και σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης από νωρίς ήταν στο ξενοδοχείο και έφυγε πριν την άφιξη του Σαββίδη, οπότε προφανώς μόνο η Μαρία Γκοντσάρεβα θα μιλήσει μαζί του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ