ΠΑΟΚ

Άντονις: "Να παίξουμε με Παναθηναϊκό, όπως απέναντι στην ΑΕΚ"

Άντονις: "Να παίξουμε με Παναθηναϊκό, όπως απέναντι στην ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τέρι Άντονις υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει όπως κι απέναντι στην ΑΕΚ, για να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό στη "Λεωφόρο" για τη δεύτερη αγωνιστική των Playoffs.

Για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό μίλησε μεταξύ άλλων ο Τέρι Αντονις στην NOVA. Αναλυτικά:

Για το ματς με την ΑΕΚ: " Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πήραμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας και θα μας βοηθήσει πολύ για την συνέχεια".

Για τον τομέα που δουλεύουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: " Φέτος δώσαμε πάρα πολλά παιχνίδια. Τώρα είχαμε ένα μικρό διάστημα να δουλέψουμε πριν τα πλέι οφ και θέλουμε να είμαστε όσο πιο φρέσκοι γίνεται στο φινάλε της σεζόν".

Για την φετινή σεζόν: " Είναι η πρώτη μου χρονιά μακριά από την Αυστραλία. Έμαθα πολλά σχετικά με το ποδόσφαιρο. Για μένα είναι μία πολύ καλή χρονιά. Πήρα κάποιες ευκαιρίες και βλέπω με αισιοδοξία το μέλλον".

Για τα σερί ματς στα Playoffs: "Και οι τέσσερις ομάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Προσπαθούμε να κάνουμε καλή αποκατάσταση και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να πάμε εκεί και να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με το παιχνίδι με την ΑΕΚ".

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ