ΠΑΟΚ

Αντίο made in Brasil

Αντίο made in Brasil
Σπαντάσιο

Ο ΠΑΟΚ επένδυσε μέρος των ελπίδων του για καλή πορεία σε βραζιλιάνικα πόδια και φαίνεται πως αυτά δε θα τον φτάσουν στην επίτευξη των εντός συνόρων στόχους του.

Σπαντάσιο και Λεονάρντο ήταν δύο από τις μεταγραφικές επενδύσεις του καλοκαιριού με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να ελπίζουν σε άμεση απόσβεση των χρημάτων τους.

Φαίνεται, όμως, πως τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά αυτή η επένδυση κρίνεται ασύμφορη και δεν αποκλείται πολύ σύντομα η συνεργασία των δύο πλευρών να τερματιστεί.

Τον "διώχνει" ο Σταφυλίδης

Για την περίπτωση του Λεονάρντο, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Βραζιλιάνος ήρθε με ένα πολύ μικρό κόστος αλλά όντας πίσω σε φυσική κατάσταση και με πολλά προβλήματα τραυματισμών δεν κατάφερε να δείξει πως μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Λίνο.

Όταν πήρε την ευκαιρία ο Σταφυλίδης και έδειξε πως μπορεί να προσφέρει, τότε το φινάλε της συνεργασίας με τον Λεονάρντο θεωρήθηκε μια πολύ αναμενόμενη εξέλιξη.

Είναι δύσκολες εποχές

Η περίπτωση Σπαντάσιο είναι διαφορετική. Ο πρώην άσος της Ραπίντ Βουκουρεστίου είχε τις ευκαιρίες να αγωνιστεί αρκετές φορές με τον ΠΑΟΚ αλλά όχι όσες θα ήθελε.

Ήδη έχει εκφράσει τα παράπονά του στον Λάσλο Μπόλονι και στον ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση λύσης της συνεργασίας μαζί του.

Ο Σπαντάσιο δεν είναι βέβαια κακός παίκτης αλλά ούτε και έπεισε ακόμα πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Λόγω πάντως και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, η αποχώρηση παικτών με μεγάλα συμβόλαια φαντάζει μονόδρομος...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ