ΠΑΟΚ

Άνοιξε ο δρόμος για το προπονητικό του ΠΑΟΚ

Άνοιξε ο δρόμος για το προπονητικό του ΠΑΟΚ

Άνοιξε ο δρόμος για το προπονητικό του ΠΑΟΚ, καθώς η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, έκρινε νόμιμη την απόφαση του δήμου Θέρμης για την αξιοποίηση των 203 στρεμμάτων.

Η πολυπόθητη έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης για την έναρξη του διαγωνισμού που θα δώσει τη δυνατότητα στον Ιβάν Σαββίδη να δημιουργήσει προπονητικό κέντρο σε έκταση 203 στρεμμάτων του δήμου Θέρμης, δόθηκε την Τετάρτη.

Η σχετική απόφαση στάλθηκε σήμερα στον δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο, που πλέον μπορεί να δώσει εντολή να προχωρήσει ο διεθνής διαγωνισμός. Θυμίζουμε ότι η Αποκεντρωμένη είχε κόψει μία φορά το φάκελο και χρειάστηκε ειδική τροπολογία στη Βουλή για να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα.

Η επόμενη κίνηση του δημάρχου Θέρμης είναι να ζητηθεί ραντεβού από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να δει τις προθέσεις της και τον προγραμματισμό της και να αποφασίσει πότε θα προχωρήσει στην έναρξη του διαγωνισμού.

Από το περιβάλλον του Σαββίδη διαρρέεται τελευταία πως η επένδυση στη Θέρμη θα προχωρήσει μόλις υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα της ρύθμισης των χρεών.

Θυμίζουμε πως με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα το ετήσιο ενοίκιο που θα κληθεί να πληρώσει ο Σαββίδης (το κέντρο θα είναι ιδιόκτητο και θα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ) είναι 100.000 ευρώ, με την υποχρέωση να προκαταβάλει 800.000 ευρώ. Το πιθανότερο είναι η μίσθωση να γίνει για 40 χρόνια και στην έκταση των 203 στρεμμάτων θα δημιουργηθεί προπονητικό κέντρο αξίας 25 εκ. ευρώ. με βάση τις εξαγγελίες Σαββίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ