ΠΑΟΚ

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Σαββίδης

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης την επόμενη Πέμπτη (19/9) σκοπεύει να αναλύσει σε επιφανείς επιχειρηματίες και πολιτικά πρόσωπα τα σχέδια που έχει για τον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης θα αναλύσει σε επιφανείς επιχειρηματίες και πολιτικά πρόσωπα τα σχέδια του για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο Metrosport:

" Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο Ιβάν Σαββίδης. Την προσεχή Πέμπτη, ανήμερα δηλαδή του αγώνα με την Σαχτιέρ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, θα λάβει χώρα ένα forum με θέμα τα επιχειρηματικά σχέδια του Ιβάν Σαββίδη και ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το πλάνο του για τον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκρινε πως ωρίμασε ο καιρός για να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα τόσο με επιφανείς επιχειρηματίες όσο και με πολιτικά πρόσωπα. Έτσι ήδη έχει αποστείλει τις σχετικές προσκλήσεις με παραλήπτες όχι μόνο τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης αλλά και υπουργούς! Παράλληλα έχει καλέσει σε συζήτηση και επιχειρηματίες αλλά και τους εκδότες των αθλητικών και όχι μόνο εφημερίδων. Ο Ιβάν Σαββίδης σε αυτή την εκδήλωση θα αναφερθεί και στον ΠΑΟΚ.

Στο πως οραματίζεται τον σύλλογο, στην επένδυση που θέλει να κάνει σε ότι αφορά το προπονητικό κέντρο αλλά και σε βάθος χρόνου και στο γήπεδο. Πολλάκις άλλωστε ο Σαββίδης (τελευταία φορά το έκανε στο Γκελζερκίρχεν) τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει ένα νέο γήπεδο. Παράλληλα όμως, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έχει την ευκαιρία να θέσει υπόψη όλων την τελική του πρόταση για το θέμα των χρεών προς το Δημόσιο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραμένει δέσμια, ο Σαββίδης έχει πει πως θέλει να πληρώσει το πρωτογενές κεφάλαιο, δηλαδή 11 εκατομμύρια ευρώ και προτίθεται να δώσει άλλες 500.000 ευρώ για τις προσαυξήσεις.

Οι υποσχέσεις που έχει λάβει δεν έχουν υλοποιηθεί και έτσι την Πέμπτη στο Μακεδονία Παλλάς θα έχει την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να προβάλει αυτό το σημαντικό πρόβλημα που ο ίδιος ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να διευθετήσει αλλά θα πρέπει να το αποφασίσει και η Πολιτεία. Οι συνεργάτες του εδώ και αρκετές μέρες δουλεύουν για την καλύτερη οργάνωση αλλά και προβολή του forum που για τα ελληνικά δεδομένα θα είναι πρωτοποριακό αφού κανείς άλλος μεγαλομέτοχος Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας δεν το έχει τολμήσει.

Από την προσεχή Δευτέρα μάλιστα θα υπάρχουν και οι σχετικές ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόθεση μάλιστα του Ιβάν Σαββίδη είναι όσοι ανταποκριθούν σε αυτή την πρόσκληση να βρεθούν αργότερα ως επίσημοι καλεσμένοι του και στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ομάδα από το Καζακστάν. Εκεί δηλαδή που δε θα είναι ο κόσμος της ομάδας αφού ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστικής της τιμωρίας του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ