ΠΑΟΚ

Ανεβάζει στροφές ο Βούκιτς

Ανεβάζει στροφές ο Βούκιτς

Ο Σέρβος την Δευτέρα ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος του ομαδικού προγράμματος ενώ οι Γκαρσία, Σκόνδρας έκαναν ατομικό. Γράφουν για Νίνη οι Ιταλοί, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Πόποβιτς στον Πλατανιά και του Μελισσά στον Φωκικό.

"Ανεβαίνει" ο Σβόνιμιρ Βούκιτς... Ο Σέρβος την Δευτέρα έκανε ένα μεγάλο μέρος του ομαδικού προγράμματος δείχνοντας ότι έχει μπει στην τελική ευθεία της πλήρους ενσωμάτωσής του μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του ενώ οι Γκαρσία και Σκόνδρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα (αιμάτωμα στο μηρό ο Ουρουγουανός, αιμάτωμα στον βραχίονα ο Έλληνας αμυντικός) δίχως η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Το πρόγραμμα περιείχε προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικής στην μεταβίβαση και υποδοχή της μπάλας, αλλά και ασκήσεις τακτικής στην διατήρηση και κυκλοφορία, καθώς και στο πρέσινγκ.

Να σημειωθεί πως από το πρόγραμμα της ομάδας λείπουν οι διεθνείς Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Τζιόλης, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Λάζαρ και Κάτσε. Στο μεταξύ, αναφορά στον Σωτήρη Νίνη και τον ΠΑΟΚ κάνει η ιστοσελίδα calciomercato.com. Δεν δίνονται πάντως ιδιαίτερες λεπτομέρειες μιας και αναφέρεται ότι "ο Νίνης μπορεί να επιστρέφει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ".

Τέλος, ολοκληρώθηκε, όπως αναμενόταν, ο δανεισμός του Δημήτρη Πόποβιτς στον Πλατανιά, ενώ στον Φωκικό θα ανήκει από την Τρίτη ο τερματοφύλακας, Νίκος Μελίσσας. Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ μέσω facebook: "Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Πόποβιτς στον Πλατανιά, αύριο του Μελίσσα στον Φωκικό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ