ΠΑΟΚ

Ανεβαίνουν Νομπόα και Τζιόλης

Ανεβαίνουν Νομπόα και Τζιόλης
Κίτσιου Τζιόλης INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ αφήνουν πίσω τους τον επεισοδιακό αγώνα με την Καλλονή και ξεκινούν προετοιμασία για τον κυριακάτικο (18/1) αγώνα με τον Πλατανιά στην Τούμπα.

Την προετοιμασία του εν όψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του "Δικεφάλου", αλλά και τα μέλη του τεχνικού τιμ θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον γεμάτο ένταση αγώνα με την Καλλονή στην Μυτιλήνη και στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με με την κρητική ομάδα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε με χαρά στην προπόνηση της Πέμπτης (15/1) τον Αλέξανδρο Τζιόλη να ακουμπάει μπάλα μετά από καιρό, χωρίς, ωστόσο να συμμετέχει στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ομάδας. Αντίθετα, ο Κριστιάν Νομπόα συνεχίζει να ακολουθεί... το ίδιο μενού προπόνησης με τους συμπαίκτες του και σύντομα αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Τέλος, ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης πρόγραμμα επανένταξης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Καλλονή έκαναν αποφόρτιση. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ