ΠΑΟΚ

Ανέτοιμος ο Μαντούρο

Ανέτοιμος ο Μαντούρο
INTIME SPORTS

Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο Ολλανδός μέσος του ΠΑΟΚ, Χέντβιχες Μαντούρο, πριν το ματς με τον Παναιτωλικό έδειξαν ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος για την επιστροφή του.

Περισσότερο χρόνο, προκειμένου να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, φαίνεται να χρειάζεται ο Χέντβιχες Μαντούρο. Ο Ολλανδός μέσος, που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό, έδειξε πως δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος στα τεστ που υποβλήθηκε πριν το ματς του Αγρινίου από το ιατρικό τιμ του "Δικέφαλου".

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Ολλανδός μέσος να απουσιάσει και από το παιχνίδι Κυπέλλου που έχει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο. Όπως και να έχει η κατάσταση του Μαντούρο θα επανεκτιμηθεί από τους γιατρούς του ΠΑΟΚ τις επόμενες μέρες.

Ήταν ΚΑΙ εκεί...

O ΠΑΟΚ τελικά είχε την συμπαράσταση των οπαδών του στο Αγρίνιο... Περίπου 30 φίλοι του "Δικεφάλου" βρέθηκαν στο γήπεδο και μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους ανθρώπους των "ασπρόμαυρων", ο Ηλίας Γεροντίδης ανέλαβε τον ρόλο να τους διασκορπίσει στις εξέδρες για να μην γίνουν αντιληπτοί.

Με το τέλος του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟΚ ευχαρίστησαν τους φίλους της ομάδας (οι οποίοι με το σφύριγμα της λήξης μαζεύτηκαν σε ένα σημείο), ενώ έξω από τα αποδυτήρια βρέθηκαν παιδιά για να πάρουν φανέλες των παικτών του "Δικεφάλου".

Ενδεικτικού του... χαλαρού κλίματος που υπήρχε στο Αγρίνιο ήταν το γεγονός πως μετά το τέλος του αγώνα οι Αγγελίδης και Βρύζας έκαναν την εμφάνισή τους με... μπανάνες, αυτές που τρώνε οι παίκτες μετά το τέλος του αγώνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ