ΠΑΟΚ

Αναχώρηση την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ

Αναχώρηση την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ζίμπρου. Ο αγώνας της Πέμπτης (21/8) θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Το πρωί της Τετάρτης (20.08) αναχωρεί για τη Μολδαβία ο ΠΑΟΚ προκειμένου να δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν 2014-15 κόντρα στη Ζίμπρου Κισινάου για τα Play Off του Europa League.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα πετάξει στις 10:30 με πτήση τσάρτερ για το Κισινάου. Η συνέντευξη Τύπου του Αγγελου Αναστασιάδη θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Stadionul Zimbru.

Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του ΠΑΟΚ που θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

Η ώρα διεξαγωγής της πρώτης αναμέτρησης με την ομάδα από τη Μολδαβία είναι 21:05. Μετά το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στο Κισινάου και θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη στις 09:30 το πρωί της Παρασκευής.

Αμέσως μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο Δικέφαλος θα μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να πραγματοποιηθεί προπόνηση ενόψει της πρεμιέρας της Super League κόντρα στην Καλλονή.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα των Μολδαβών.Στις 19.30 θα ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ζίμπρου, Όλεγκ Κουμπάρεφ, όπως ανακοίνωσε ο μολδαβικός σύλλογος. Η προπόνηση της Ζίμπρου θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους στο τελευταίο τέταρτό της και όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν θα πρέπει να είναι στο γήπεδο περίπου στις 18.40.

Ζίμπρου-ΠΑΟΚ στην ΟΤΕ TV

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η ρεβάνς της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ζίμπρου θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια του ΟΤΕ. Μέχρι πριν λίγες ώρες το πρώτο ματς των δύο ομάδων στη Μολδαβία δεν είχε βρει τηλεοπτική στέγη, λόγω των υψηλών απαιτήσεων των Μολδαβών.Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις και αφού έριξαν τις απαιτήσεις του το παιχνίδι της Πέμπτης (21/8) στο Κισινάου θα μεταδοθεί από τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ