ΠΑΟΚ

Ανασύνταξη στον ΠΑΟΚ

Ανασύνταξη στον ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών για τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο και η προσπάθεια στήριξης στον Παναγιώτη Γλύκο.

Το κλίμα μετά τον αποκλεισμό είναι ιδιαίτερα βαρύ για τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο και κυρίως για τον Παναγιώτη Γλύκο, του οποίου το λάθος στο 91' είχε ως αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση για την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Κάπως έτσι αυτές τις μέρες οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" κάνουν την αυτοκριτική τους, ενώ έχει ξεκινήσει προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού του νεαρού τερματοφύλακα.

Σχετικά με τα αίτια του αποκλεισμού, οι παίκτες του Μπόλονι θεωρούν πως το σημαντικότερο αίτιο ήταν πως δεν "καθάρισαν" το ματς νωρίτερα. Εκτιμούν πως θα έπρεπε να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και έτσι να "κλειδώσουν" την υπόθεση πρόκριση.

Αυτό δεν έγινε και έτσι στέκονται στο ότι η ομάδα δεν ήταν τόσο επιθετική όσο θα έπρεπε. Σιγά σιγά αρχίζουν να ξεπερνούν το... σοκ του αποκλεισμού, αλλά δεν παύει παράλληλα να αναλύονται και τα αίτια, ένα από τα οποία είναι και η κούραση, όμως, οι παίκτες του δεν στέκονται τόσο πολύ εκεί. Οσο για τον Γλύκο; Μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, μπορούσε εύκολα να αντιληφθεί την πολύ άσχημη ψυχολογική κατάστασή του. Μία στιγμιαία λάθος εκτίμηση στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα τον μετέτρεψε σε μοιραίο πρωταγωνιστή που στέρησε από τον "Δικέφαλο" την πολυπόθητη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και την προοπτική κατάκτησης ενός τίτλου.

Κανείς, όμως, μέσα στην ομάδα του ΠΑΟΚ δεν ρίχνει την ευθύνη του αποκλεισμού στον 25χρονο τερματοφύλακα και αυτό φάνηκει και από τις δηλώσεις του Μπόλονι μετά τον αγώνα. Ίσα-ίσα... Είναι χαρακτηριστικό ότι από χθες που ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη προπόνησή του μετά τον προημιτελικό Κυπέλλου, στην Μεσημβρία έχει... απαγορευτεί οποιαδήποτε αναφορά στη φάση του 91ου λεπτού του αγώνα με τον Ατρόμητο. Προπονητικό τιμ και συμπαίκτες έχουν επιδοθεί σε μία προσπάθεια στήριξης του Γλύκου με στόχο να ανακτήσει όσο το δυνατό γρηγορότερα την ψυχολογία του.

Πιθανό να ξεκινήσει με ΑΕΚ ο Γλύκος

Ειδικά ο προπονητής τερματοφυλάκων, Στέφανος Αϊβαλιώτης είναι συνεχώς δίπλα του, προσπαθώντας να του περάσει το μήνυμα εμπιστοσύνης που στέλνει ο ΠΑΟΚ. Όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας, η επένδυση στο πρόσωπο του Γλύκου ήταν μία συνειδητή απόφαση και δεν πρόκειται να αλλάξει από ένα λάθος. Κανείς, άλλωστε, δεν ξεχνά ότι μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο ο Βολιώτης γκολκίπερ είχε ανταποκριθεί σχεδόν άψογα στις απαιτήσεις του αγώνα.

Αυτό που περιμένουν στα "ασπρόμαυρα" αποδυτήρια είναι να δείξει δύναμη χαρακτήρα ο Γλύκος. Να αφήσει πίσω του την άτυχη στιγμή και να συνεχίσει στο δρόμο της καθιέρωσης που έχει αρχίσει να χαράζει τον τελευταίο 1,5 μήνα. Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα προκύπτουν μέχρι σήμερα από το ρεπορτάζ, είναι πολύ πιθανό το σενάριο να βρεθεί ξανά στην ενδεκάδα την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ