ΠΑΟΚ

Ανασύνταξη και στήριξη σε Αθανασιάδη

Ανασύνταξη και στήριξη σε Αθανασιάδη
Αθανασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μήνυμα του Ίβιτς και των παικτών του ΠΑΟΚ στην επόμενη μέρα του αποκλεισμού από τον Άγιαξ. Η στήριξη στον "σκασμένο" Κλάους.

Από το βράδυ της Τετάρτης στα αποδυτήρια της Τούμπας, λιγη ώρα μετά την ήττα-σοκ (όπως εξελίχθηκε το ματς) από τον Άγιαξ, στον ΠΑΟΚ έχει αρχίσει μία προσπάθεια ανασύνταξης.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, τόσο μετά το ματς, έτσι και χθες πριν την προπόνηση έδειξε στους παίκτες του την ικανοποίηση για την προσπάθεια που έκαναν κόντρα στον Αίαντα και τους ζήτησε να αφήσουν πίσω τους το άτυχο παιχνίδι.

"Αφήστε πίσω αυτό το ματς, προχωράμε, η σεζόν τώρα αρχίζει. Έχουμε μπροστά μας τον επόμενο αντίπαλο στο Europa League και πρέπει να ρίξουμε το βάρος εκεί για να πάμε στους ομίλους" ήταν το νόημα των όσων είπε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Το βράδυ της Τετάρτης μίλησαν αρχηγοί και έμπειροι. "Έχουμε καλή ομάδα και θα το δείξουν και τα αποτελέσματα στη συνέχεια, αρκεί να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά" τόνισαν δίνοντας το σύνθημα για κλείσιμο του κεφαλαίου Άγιαξ

Στήριξη σε Κλάους που έχει το μυαλό στα τετ-α-τετ

Εξάλλου, συμπαίκτες και στελέχη του ΠΑΟΚ έδειξαν την στήριξή τους στον Στέφανο Αθανασιάδη που ήταν σκασμένος, οχι από τη μηδενιστική κριτική ορισμένων που την έχει συνηθίσει, αλλά από το ότι δεν μπορεί να χωνέψει πως ο ΠΑΟΚ έχασε αυτή την ευκαιρία πρόκρισης.

Ο ίδιος αναλαμβάνει το μέγεθος της ευθύνης που του αναλογεί και χθες έλεγε και ξανάλεγε: "έπρεπε να είχε γίνει γκολ τουλάχιστον ενα-από τα δύο τετ-α-τετ που είχα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ