ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Είμαι ενθουσιασμένος απ' αυτά τα παιδιά"

Αναστασιάδης: "Είμαι ενθουσιασμένος απ' αυτά τα παιδιά"
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Ο Αγγελος Αναστασιάδης τόνισε ότι οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πρέπει ούτε να καβαλήσουν το καλάμι, ούτε να απογοητευτούν. Έφτασε στην Ολλανδία ο Ιτάνζ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αγγελος Αναστασιάδης τόνισε ότι οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πρέπει ούτε να καβαλήσουν το καλάμι, ούτε να απογοητευτούν. "Πρέπει να μάθουν αυτά τα παιδιά να παίζουν παντού", επεσήμανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με την Ντνιέπρ.

Αποστολή στην Ολλανδία: Κώστας Πετρωτός

"Ηταν ένα παιχνίδι προπόνησης για μένα, είχαμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Είναι μεταβατική περίοδος γι' αυτά τα παιδιά. Κάποια παιδιά που ξεχώρισαν στο προηγούμενο φιλικό, δεν ξεχώρισαν σήμερα και ξεχώρισαν κάποια άλλα. Αυτό θα συμβαίνει, δουλεύουμε καθημερινά και σε αυτή τη φάση δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, μας ενδιαφέρουν τα λάθη, που έγιναν και σήμερα", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε λέγοντας:

Για την επιθετική λειτουργία: "Δεν είχαμε φρεσκάδα μπροστά. Κάναμε πολλά λάθη στον άξονα και αυτά τα πληρώνεις με αποτέλεσμα η ψυχολογία να πέφτει. Μετά φοβάσαι, στο τελευταίο δεκάλεπτο 18χρονα παιδιά προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και ο αντίπαλος έκανε καθυστερήσεις. Αυτό είναι θετικό, εμείς θέλουμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά νικητές".

Για τα λάθη: "Και σήμερα έγιναν λάθη, δεν θα μιλήσω. Θα δούμε τα λάθη. Αν δεν δοθούν εντολές για τα στημένα θα έχουμε προβλήματα".

Για τις πολλές θέσεις που αλλάζουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: "Πρέπει να μάθουν αυτά τα παιδιά να παίζουν παντού. Ο Ποζατζίδης από αριστερό μπακ πήγε στόπερ, αλλάξαμε την τριάδα πίσω. Έβαλα τον Κουλούρη στην άκρη, πρέπει να τους δούμε παντού".

Για τα ονόματα που ακούγονται για μεταγραφές: "Εγώ δουλεύω με τα παιδιά που έχω τώρα, εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει και η διοίκηση θα κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει. Τώρα αυτή είναι η ομάδα. Δεν έχω να πω κάτι αυτή την στιγμή. Αν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα θα κάναμε άλλα πράγματα, εμείς θέλουμε να διορθώνουμε τα λάθη μας. Όχι ότι δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά κάνουμε πολύ εύκολα λάθη. Καλό είναι, βέβαια, να γίνονται τώρα για να τα διορθώνουμε. Αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, είμαι ενθουσιασμένος. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα άλλαξαν πράγματα που δεν είχα φανταστεί ότι θα τα άλλαζαν. Δεν πρέπει ούτε να καβαλήσουν το καλάμι ούτε να απογοητευτούν. Αυτό είναι σημαντικό".

Για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές: "Δεν θα υπάρξει τίποτα, να είστε σίγουροι".

"Όσο περνά ο καιρός, θα είμαστε καλύτεροι"

Ο Εγιάλ Γκολάσα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ντνιέπρ την Τρίτη (15/7) και έδειξε ότι όσο παίρνει προπονήσεις στα πόδια του, θα αποδίδει καλύτερα. Αγωνίστηκε στην τριάδα του κέντρου έχοντας δίπλα του τον Παναγιωτούδη και φάνηκε ότι του ταιριάζει ο ρόλος του δημιουργού στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

"Είμαι πολύ καλά. Η ομάδα θα πηγαίνει καλύτερα όσο περνάει ο καιρός. Υπάρχει κούραση και σε μένα και σε όλα τα παιδιά, αλλά είναι λογικό. Όσο περνά ο καιρός θα παίζουμε καλύτερα, στην ομάδα υπάρχουν νέα παιδιά που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές", είπε αρχικά ο Ισραηλινός στην ΟΤΕ ΤV, και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη θέση που του αρέσει να παίζει: "Θα παίζω, όπου με θέλει ο προπονητής. Αν μου πει να παίξω δεξιά, θα παίξω δεξιά. Αν μου πει να παίξω στο κέντρο, θα παίξω στο κέντρο."

Ο Ιτάνζ στην Ολλανδία

Ο Σαρλ Ιτάνζ αφίχθη το βράδυ της Τρίτης (15/7) στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας και ενσωματώθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας ήταν προγραμματισμένος να πάει στην Ολλανδία την Κυριακή, ωστόσο επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα και μετέθεσε δύο μέρες αργότερα το ταξίδι του.Πλέον, εκκρεμεί η απολογία του στον Ζήση Βρύζα που και αυτός βρίσκεται μαζί με την ομάδα από το απόγευμα

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ