ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Άψογη φιλοξενία, να την ανταποδώσουμε"

Αναστασιάδης: "Άψογη φιλοξενία, να την ανταποδώσουμε"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τη διευκρινιστική δήλωση του Άγγελου Αναστασιάδη για τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ από τον επίσημο Ολυμπιακό.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης κατά την επιστροφή της αποστολής από την Αθήνα ζήτησε να κάνει μία δήλωση σχετικά με την φιλοξενία του ΠΑΟΚ από τον επίσημο Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι από τον Δικέφαλο δεν υπάρχει κανένα παράπονο.

"Εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον επίσημο Ολυμπιακό, η φιλοξενία ήταν άψογη. Πρέπει να λέμε και τα καλά. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήρθε και στα αποδυτήρια και μας έδωσε συγχαρητήρια. Πρέπει να ανταποδώσουμε και εμείς. Τώρα αν έγιναν κάποια πράγματα στην κερκίδα από ορισμένους ανεγκέφαλους, αυτό δεν σημαίνει κάτι", δήλωσε συγκεκριμένα.

Πρησμένο το πόδι του Γλύκου

Ο Παναγιώτης Γλύκος αποχώρησε με πρησμένο πόδι από το "Γ. Καραϊσκάκης". Αμέσως μετά την ισοφάριση ο Μιλιβόγεβιτς τον πάτησε και, πλέον, απομένει να φανεί μέσω των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί αν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Παράπονα για την διαιτησία

Παρόλο που ο Δικέφαλος κέρδισε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στους ανθρώπους του Δικεφάλου δεν άρεσε η παρουσία του διαιτητή Αρετόπουλου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτή η δυσφορία να εκφραστεί και επίσημα την Πέμπτη (4/12) στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ