ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Μπορείτε τίτλο με ή χωρίς εμένα..."

Αναστασιάδης: "Μπορείτε τίτλο με ή χωρίς εμένα..."
INTIME SPORTS

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του στον πάγκο του ΠΑΟΚ άφησε ο Άγγελος Αναστασιάδης με ομιλία του στους παίκτες στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τρίπολης.

Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά στο πως θα πορευτεί στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει και από τα όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τρίπολης.

Ο Έλληνας τεχνικός αφού... ξεμπέρδεψε γρήγορα με τη συνέντευξη Τύπου κλείστηκε στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές που τον περίμεναν και τους μίλησε για κάμποσα λεπτά.

"Σήμερα (σ.σ. χθες) γκρεμίσαμε ό,τι χτίζαμε τόσο καιρό. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή. Δεν είχαμε τίποτα από τα στοιχεία που εμφανίζαμε στη αρχή της περιόδου. Ήμασταν κάκιστοι" τόνισε αρχικά εκφράζοντας τα παράπονά του για την εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα, ωστόσο, το πιο σημαντικό ήταν αυτό που σημείωσε σε μία άλλη αποστροφή του λόγου του: "Να ξέρετε ότι με ή χωρίς εμένα μπορείτε να πάρετε τον τίτλο. Να προσπαθήσετε να δείχνετε τον καλύτερα εαυτό σας από 'δω και πέρα".

Ο Αναστασιάδης, προφανώς, περιμένει να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη άμεσα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο που έχει δημιουργηθεί. Άλλωστε, ειδικά στην περίπτωση του Έλληνα τεχνικού, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι αποκλειστικά εκείνος που θα καθορίσει το μέλλον της συνεργασίας του 61χρονου τεχνικού με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ