ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τη NIKE ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τη NIKE ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως οι δρόμοι της με τη Nike χωρίζουν οριστικά, κάνοντας λόγο για φιλική λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο "Δικέφαλος" όπως έχει γίνει γνωστό θα φοράει Macron από δω και στο εξής. Συνεπώς, η αναμέτρηση με τη Ντνίπρο ήταν η τελευταία στην οποία οι "ασπρόμαυροι" αγωνίστηκαν με Nike.

Η ανακοίνωση:

"Έπειτα από δυο χρόνια άψογης συνεργασίας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Nike παρά τους διαφορετικούς δρόμους που παίρνουν διατηρούν φιλικές σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να εκφράσει την ικανοποίηση της για την εποικοδομητική συνεργασία των τελευταίων δυο ετών με τη Nike, που αναμφίβολα ωφέλησε και τις δυο μεγάλες εταιρίες να αναπτύξουν την εικόνα και τις δραστηριότητές τους. Επειτα από δυο χρόνια άψογης συνεργασίας, μένει παρακαταθήκη η κοινή πεποίθηση ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Nike παρά τους διαφορετικούς δρόμους που παίρνουν διατηρούν φιλικές σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Η λήξη της συνεργασίας των δυο πλευρών, δεδομένων των συγκυριών και τον προτεραιοτήτων της κάθε μίας, γίνεται με την βεβαιότητα ότι και οι δυο συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες, αυτή μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Nike, στο χώρο της επίσημης αθλητικής ένδυσης."

Παίρνει 400 εισιτήρια για Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν (16/7) και στον ΠΑΟΚ κινούνται ήδη σε ρυθμούς προκριματικώνEuropaLeague. Την Παρασκευή γνωστοποιήθηκε πως οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" συμφώνησαν με τους ιθύνοντες της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για να πάρουν 400 εισιτήρια, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών της ομάδας για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο "Kranjcevicevastadium" τηςFCZagreb, το οποίο είναι χωρητικότητας 5.000 θεατών, ωστόσο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ οι Κροάτες εκτιμούν πως θα δώσουν το παρόν περίπου 4.000 φίλαθλοι.

Η τιμή των εισιτηρίων δεν έχει οριστεί ακόμη, ούτε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στο Ζάγκρεμπ, ενώ τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στη ρεβάνς της Τούμπας δεν θα έρθουν οπαδοί της Λοκομοτίβα, και την ομάδα θα συνοδεύσουν μόνο ορισμένα μέλη της αποστολής και απεσταλμένοι εκπρόσωποι του Τύπου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ