ΠΑΟΚ

Αν βρει παίκτη, παίζει κόντρα στην Ζίμπρου

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΟΚ Α ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΟΚ Α ΕΘΝΙΚΗ INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ εφόσον αποκτήσει άμεσα στόπερ, θα μπορεί να τον δηλώσει πριν το πρώτο ματς με την Ζίμπρου. Διαβάστε γιατί...

Ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν παίκτη που θα ενισχύσει τα μετόπισθεν της ομάδας και εφόσον τον αποκτήσει άμεσα, αυτός μπορεί να παίξει στα ματς με την Ζίμπρου άσχετα αν δηλώθηκε την Δευτέρα (11/8) στην UEFA η λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στα ευρωπαικά ματς με τους Μολδαβούς. Πώς γίνεται αυτό;

Στη λίστα Α που δήλωσε ο ΠΑΟΚ (στη συγκεκριμένη λίστα έχουν δηλωθεί 25 παίκτες), υπάρχει το δικαίωμα να γίνει μια προσθαφαίρεση ενός παίκτη μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και 24 ώρες πριν το πρώτο ματς με την Ζίμπρου (το οποίο θα γίνει στις 21/8), ο ΠΑΟΚ μπορεί να "βγάλει" από την λίστα έναν παίκτη έτσι ώστε να δηλώσει το νέο μεταγραφικό του απόκτημα.

Όλα αυτά βέβαια ισχύουν αν ο "Δικέφαλος" ως τότε έχει αποκτήσει έναν στόπερ, θέμα το οποίο "δουλεύεται" στους "ασπρόμαυρους".

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο παίκτης αυτός θα είναι διαθέσιμος και για τα δύο ματς καθώς μετά από αυτή την αλλαγή 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι, δεν υπάρχει το δικαίωμα να αλλάξει ξανά η λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν δηλωθεί να αγωνιστούν στην Ευρώπη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ