ΠΑΟΚ

"Αν λέγαμε όχι στον Σαββίδη, δεν θα υπήρχε ΠΑΕ..."

"Αν λέγαμε όχι στον Σαββίδη, δεν θα υπήρχε ΠΑΕ..."
Σαββίδης Βρύζας

Η συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στο χθεσινό Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μετά την συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, έγινε χθες (27/9) το βράδυ στο "Παλατάκι".

Το θέμα των σχέσεων με την ΠΑΕ όπως διαμορφώνεται μετά την έλευση Σαββίδη ήταν αυτό που κυριάρχησε στις συζητήσεις.

Τονίστηκε για μια ακόμη φορά, κυρίως από τον Θανάσα Κατσαρή, ότι "αν δεν λέγαμε ναι στον Σαββίδη δεν θα υπήρχε τώρα ΠΑΕ", θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν όλα τα μέλη ότι στην κρίσιμη εκείνη χρονική συγκυρία των συζητήσεων με τον 53χρονο επιχειρηματία ο Α.Σ. έκανε έκανε βήμα πίσω στα δικά του συμφέροντα για να σταθεί όρθια η ΠΑΕ.

Δόθηκε ακόμη ενημέρωση πως ήδη μπήκαν περίπου 80.000 ευρώ στα ταμεία του Ερασιτέχνη από την πλευρά Σαββίδη, ενώ το υπόλοιπο ποσό μέχρι τις 100.000 που αντιστοιχούν στην πρώτη δόση από τις οχτώ δόσεις της φετινής συμφωνίας "κρατήθηκε" από την ΠΑΕ για λογαριασμούς της ΔΕΗ σε χώρους που χρησιμοποιεί ο Α.Σ.

Τονίστηκε ακόμη η ανάγκη να δημιουργηθεί καλύτερος δίαυλος επικοινωνίας με τον Ιβάν Σαββίδη, μιας και ακόμη και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ελάχιστες φορές έχει βρεθεί μαζί του. Γι' αυτό τον λόγο θα δημιουργηθεί μια επιτροπή η οποία θα επιδιώξει να έχει πιο συχνές συναντήσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Τέλος, βρέθηκαν στον χώρο του συμβουλίου γονείς από το τμήμα της πάλης για να συζητήσουν με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη τα προβλήματα του τμήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ