ΠΑΟΚ

Αμοιβή με το ματς σε Μάντλουγκ και νέοι στόχοι

Αμοιβή με το ματς σε Μάντλουγκ και νέοι στόχοι

Ποια ήταν η κατώτερη πρόταση του ΠΑΟΚ στην οποία αναφέρθηκε ο Μάντλουγκ στις δηλώσεις του. Ποιος ο παίκτης που ενδιαφέρει πλέον τον ΠΑΟΚ και τι ισχύει με Κυργιάκο

Ο Αλεξάντερ Μάντλουγκ επιβεβαίωσε ότι ο λόγος της μη συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ ήταν οικονομικός, αμφισβητώντας την επίσημη εκδοχή της ΠΑΕ ότι τα εργομετρικά του δεν ήταν καλά. Η αλήθεια είναι ότι την αλλαγή της πρότασης στον Γερμανό στόπερ έφεραν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Διαπιστώνοντας ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί, οι επικεφαλής της ΠΑΕ τροποποίησαν άρδην την προσφορά τους.

Συγκεκριμένα, πρότειναν στον 31χρονο στόπερ να πληρώνεται με το παιχνίδι. Κάθε φορά που αγωνίζεται, δηλαδή, να εισπράττει ένα συγκεκριμένο ποσό. Επιπλέον,.ζητούσαν να ισχύει και όρος πώς αν ο Μάντλουνγκ δεν αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι μέχρι το Γενάρη, η ΠΑΕ να έχει το δικαίωμα να λύσει τη συνεργασίας τους.

Ο Γερμανός αρνήθηκε να συναινέσει στη συγκεκριμένη πρόταση και έτσι οδηγήθηκαν οι συζητήσεις σε οριστικό ναυάγιο.

Ο Κυργιάκος στο περίμενε, στο προσκήνιοall aroundπαίκτης

Πάντως, η πρόταση για πληρωμή ανά συμμετοχή μπορεί να επανέλθει αν τελικά ο ΠΑΟΚ μπει στη διαδικασία να διαπραγματευτεί με τον Σωτήρη Κυργιάκο. Ο υψηλόσωμος αμυντικός είχε επικοινωνία χθες με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και έστειλε το μήνυμα ότι αν τον καλέσουν έρχεται άμεσα να υπογράψει.

Και στην περίπτωσή αυτή, ο μεγάλος προβληματισμός είναι το μακρύ διάστημα απουσίας του Κυργιάκου από τα γήπεδα. Γι' αυτό και ο 34χρονος στόπερ αποτελεί τη δεδομένη στιγμή εναλλακτική λύση, αφού εξετάζονται άλλες περιπτώσεις και κυρίως ενός ποδοσφαιριστή που έχει τη δυνατότητα να παίξει σε αρκετές θέσεις και είναι ενεργός αγωνιστικά. Όπως και να 'χει, ο ΠΑΟΚ θα εξαντλήσει τα περιθώρια για μεταγραφή στο διήμερο που απομένει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ