ΠΑΟΚ

"Αλμυρός" ο Μουκαντζό, περιμένει για Ανσαριφάρντ

"Αλμυρός" ο Μουκαντζό, περιμένει για Ανσαριφάρντ

Ο Λούμπος Μίχελ προχωρά εντατικά τις επαφές για τον φορ που θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ και δύο περιπτώσεις που απασχολούν είναι του Μπενζαμέν Μουκαντζό και του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη (δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα) και θα παρακολουθεί από πολύ κοντά τις επαφές του Λούμπος Μίχελ για την απόκτηση φορ που απαιτεί τη μεγαλύτερη μεταγραφική προτεραιότητα. Οι στόχοι είναι πλέον συγκεκριμένοι, συζητήθηκαν και στην τηλεδιάσκεψη που έγινε πριν από δύο μέρες και πλέον όλοι περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, ο Λούμπος Μίχελ έχει επαφές με παίκτη και σύλλογο για να φέρει στην Τούμπα δανεικό με οψιόν αγοράς, δεν είναι όμως η μόνη περίπτωση που απασχολεί.Όπως αναφέραμε και πριν λίγες μέρες, στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αρέσει η περίπτωση του Καμερουνέζου επιθετικού της Λοριάν, Μπενζαμέν Μουκαντζό.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι φρόντισαν να συλλέξουν πληροφορίες για τα δεδομένα της υπόθεσης και αυτό που προκύπτει είναι ότι η τιμή πώλησης που ορίζει η Λοριάν (πάνω από 2 εκατ. ευρώ) θεωρείται αρκετά υψηλή.Τον 28χρονο φορ συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις, όμως, για να ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πέσουν οι απαιτήσεις του γαλλικού συλλόγου.

Έχει ρίξει το κασέ ο Πανιώνιος για Ανσαριφάρντ

Την ίδια ώρα, στην εγχώρια αγορά υπάρχει η περίπτωση του Ανσαριφάρντ, για τον οποίο φαίνεται να δείχνουν ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Στον ΠΑΟΚ, όπως έχουμε σημειώσει, υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που τον θεωρεί πολύ καλή λύση και μία άλλη που, παρότι αναγνωρίζει τα προσόντα του, εκφράζει ενδοιασμούς σχετικά με το κατά πόσο μπορεί να είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Γι' αυτό o Δικέφαλος τηρεί στάση αναμονής, έχοντας πληροφορηθεί ότι τα "θέλω" του Πανιωνίου έχουν πέσει στις 400.000 ευρώ (υπάρχει μάλιστα μία πληροφορία που αναφέρει ότι αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσής του στο συμβόλαιό του).

Η περίπτωση του 26χρονου επιθετικού θα εξαρτηθεί από το πώς θα κυλήσει η αναζήτηση στο εξωτερικό.Υπάρχει, βέβαια και η στάση του ξένου ατζέντη του παίκτη που θέλει να του βρει ομάδα στο εξωτερικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ