ΠΑΟΚ

Αλλαγές σε διάταξη και πρόσωπα

Αλλαγές σε διάταξη και πρόσωπα
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης σκέφτεται στον αγώνα με τον ΠΑΣ να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του στο ματς με τον Ατρόμητο.

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο, η εικόνα του ΠΑΟΚ προβλημάτισε τον προπονητή του Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών του.

Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" είχε παράπονα από κάποιους παίκτες, τους οποίους όπως φαίνεται θα τους αφήσει στον πάγκο, ενώ σύμφωνα με το σχήμα που δοκίμασε θα αλλάξει και τη διάταξη του ΠΑΟΚ, γυρνώντας το σχήμα σε 4-4-2, με δύο επιθετικούς στην κορυφή της επίθεσης.

Η ήττα από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα των πλέι οφ, η εικόνα που παρουσίασε ο "Δικέφαλος", αλλά και η απόδοση κάποιων παικτών δεν άφησαν καθόλου ικανοποιημένο τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Γεωργιάδη, γι' αυτό και όπως έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής (17/5) στις δοκιμές που πραγματοποίησε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα να προβεί σε αλλαγή σχήματος, αλλά και προσώπων.

Συγκεκριμένα, ο Γεωργιάδης πρόκειται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ, με τον Κατσουράνη να επιστρέφει στην άμυνα και να αγωνίζεται δίπλα στον Σίντελφέλντ. Αραούχο Έτο (δεξιά) και Άλβες Λίνο (αριστερά) θα αγωνιστούν στις πτέρυγες της άμυνας.

Κάτσε και Λάζαρ επιστρέφουν στο χώρο του κέντρου και για ένα ακόμη παιχνίδι θα είναι αυτοί που θα οργανώσουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αλλά και θα προσπαθήσουν να... χαλάσουν το παιχνίδι του αντιπάλου.

Ο Λίαμ Λόρενς θα μεταφερθεί στη δεξιά πλευρά του κέντρου, ενώ ο Σέκου Ολίσε θα επανεμφανιστεί στην ενδεκάδα του "Δικεφάλου", αγωνιζόμενος στην αριστερή πτέρυγα. Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Αθανασιάδης θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των "ασπρόμαυρων".

Βέβαια, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε και κάποια άλλα πρόσωπα, όπως τον Αποστολόπουλο, αλλά και τον Γλύκο, αλλά η παραπάνω ενδεκάδα έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει στο ματς με τον ΠΑΣ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ