ΠΑΟΚ

Αλεξανδρίδης": Προσγειωμένος ο Παναγιωτούδης"

Αλεξανδρίδης": Προσγειωμένος ο Παναγιωτούδης"

Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, μίλησε για τα μηνύματα που στέλνουν οι νεαροί παίκτες στην πρώτη ομάδα του "Δικεφάλου" και το προφίλ του Παναγιωτούδη

"Είναι ωραίο συναίσθημα που έρχεται μόνο του βλέποντας σιγά σιγά να προωθούνται κάποια παιδιά όχι από ανάγκη, αλλά γιατί το ποδόσφαιρό μας πάει εκεί", είπε αρχικά στον "Libero 107.4" και πρόσθεσε: "Υπάρχει ένας στόχος και αυτός είναι να μπορέσεις με αυτά τα παιδιά να πρωταγωνιστήσεις.

Είναι πλέον μονόδρομος να χρησιμοποιήσουμε νεαρούς παίκτες. Πρέπει, πάντως, να έχεις στόχους σαν ΠΑΟΚ, δεν θα μου άρεσε να βγάζουμε παίκτες και να χάνουμε τα παιχνίδια. Γιατί φεύγει ο κόσμος από το γήπεδο, η εικόνα της Τούμπας την Τετάρτη δεν άρεσε σε κανέναν".

Συνέχισε λέγοντας: "Κάποια παιδιά μπήκαν νωρίτερα, όπως ο Αθανασιάδης. Η επιλογή του Σταφυλίδη δεν έγινε από ανάγκη. Και χθες του Παναγιωτούδη επίσης. Υπήρχαν λύσεις για τον Μπόλονι χθες, αλλά διάλεξε τον Παναγιωτούδη. Είναι ένα παιδί που συνδυάζει και το σχολείο και το ποδόσφαιρο. Ενα παιδί που είναι χρόνια στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και τα ονειρά του γίνονται πραγματικότητα πολύ γρήγορα.

Είναι προσγειωμένος και ξέρει τι ζητάει. Είναι ευαίσθητη αυτή η ηλικία, θέλει προσοχή, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας, να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά. Κάποια παιδιά μπορεί να απογοητεύονται γιατί δεν είναι αυτά στην πρώτη ομάδα, αλλά δεν πρέπει το δούνε έτσι, πρέπει να καταλάβουν ότι έτσι ανοίγει ο δρόμος".

Ακόμη, αναφέρθηκε στον Σταφυλίδη: "Δεν είναι εύκολο για τον Σταφυλίδη, θα τον περιμένουμε την επομένη χρονιά. Τότε θα είναι το στοίχημα του Σταφυλίδη, αφού θα έχει πάρει φέτος κάποιες εμπειρίες. Να πείσει τον προπονητή και τον κόσμο, οι φίλαθλοι βοηθούν αυτά τα παιδιά. Πιστεύω αρκετοί από τις Ακαδημίες θα ανέβουν το επόμενο διάστημα στην πρώτη ομάδα.

Αυτό, βέβαια, εξαρτάται και από τον σχεδιασμό του προπονητή, αλλά όπως μας έχει δείξει πως δεν φοβάται. Στον ΠΑΟΚ η ευκαιρία που θα σου δοθεί πρέπει να την αρπάξεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ