ΠΑΟΚ

Ακόμη 48 ώρες για Τζεμπούρ

Ακόμη 48 ώρες για Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Η ξεκάθαρη στάση του ΠΑΟΚ και η διορία που έθεσε στον Αλγερινό επιθετικό Ραφίκ Τζιμπούρ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες

Από την ώρα που έγινε γνωστή η συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον Ραφίκ Τζεμπούρ στο Ντουμπάι και η κατάθεση πρότασης από πλευράς ΠΑΟΚ στον Γαλλοαλγερινό, έχουν προκληθεί ποικίλες αντιδράσεις.

Η αλήθεια είναι ότι προκύπτει ένα θολό τοπίο μέσα από τις σχέσεις του επιθετικού του Ολυμπιακού με ατζέντηδες, αλλά και την πειραϊκή ομάδα (που πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί μήπως δει τον παίκτη να ανηφορίζει στην Τούμπα).

Απέναντι σ' όλα αυτά η πλευρά του ΠΑΟΚ έχει προτιμήσει να αντιπαραβάλει μία ξεκάθαρη στάση που εκφράζεται μέσα από την κατάθεση συγκεκριμένης πρότασης.

Όπως είχαμε σημειώσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στον Τζεμπούρ έχουν προταθεί 1,4 εκ. ευρώ μαζί με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων. Μάλιστα, του ζητήθηκε να δώσει την οριστική απάντησή του μέχρι αύριο το βράδυ, οπότε δεν αναμένεται να τραβήξει σε μάκρος η υπόθεση.

Πάντως όπως προκύπτει, οι δύο πλευρές έχουν κοινή στάση σε ό,τι αφορά στη δημοσιοποίηση του θέματος: Δεν θα υπάρξει καμία επιβεβαίωση (ίσα-ίσα μπορεί να γίνει και διάψευση), σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία.

Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε ότι και μέσα από κύκλους του ΠΑΟΚ σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, με τις περισσότερες πιθανότητες να μην είναι υπέρ της προοπτικής συμφωνίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ