ΠΑΟΚ

Αίτημα ΠΑΟΚ για μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Τούμπα EUROKINISSI SPORTS

Εν μέσω της τραγωδίας στην Αττική και τον θάνατο δεκάδων Ελλήνων από την πύρινη λαίλαπα, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί το βράδυ (στις 20:30) στην Τούμπα τη Βασιλεία. Αίτημα για μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή.

Πόνο και καταστροφή άφησαν πίσω τους οι φωτιές σε Δυτική και Ανατολική Αττική. Πάνω από 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 172 νοσηλεύονται, οι 11 σε σοβαρή κατάσταση. Πολλοί είναι οι αγνοούμενοι, ανυπολόγιστες οι ζημιές σε Κινέτα και Πεντέλη. 1.000 σπίτια κάηκαν ολοσχερώς. Εκκενώθηκαν κατασκηνώσεις και πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις κατάσβεσης και απεγκλωβισμού

Εν μέσω της εθνικής τραγωδίας, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 20:30 στην Τούμπα την Βασιλεία για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση (προς το παρόν) για αναβολή του αγώνα. Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και και το Κράτος, δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι ομάδες από μόνες τους.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από την UEFA να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων και να αγωνιστεί μα μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους.

Photo Credits: Eurokinissi

Ζωντανή ενημέρωση από το NEWS247.GR

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ