ΠΑΟΚ

Αγωνία για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια

Αγωνία για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια
INTIME SPORTS

Φυσιοθεραπεία για τον Αντελίνιο Βιεϊρίνια ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αποκόμισε στον αγώνα Πορτογαλίας-Ιταλίας (U23). Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Μάκη Χάβο που είδε γεμάτο το ιατρικό του δελτίο και στη σημερινή (26/3) προπόνηση του Δικεφάλου.

Το πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οικογενειακό δίτερμα δεν ακολούθησαν οι Αθανασιάδης, Ίβιτς και Βιεϊρίνια λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Ο Βιεϊρίνια την Παρασκευή (25/3) υπεβλήθη σε πλήρη παρακλινικό έλεγχο, μέσω του οποίου ανεβρέθει οστικό οίδημα βάσης 2ου και 3ου μετατάρσιων άκρου ποδός, οστικό οίδημα έσω σησαμοειδούς οστού και ρήξη πελματιαίας πλάκας 1ης μεταταρσιοφαλαγκικής άρθρωσης.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του "Δικεφάλου" θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή και φυσιοθεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Ίβιτς και Αθανασιάδης

O Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και από τη Δευτέρα (28/3) θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης από την πλευρά του εμφάνισε συμπτώματα εμπύρετης κατάστασης και παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ