ΠΑΟΚ

Αγωνία για τις εφέσεις, κλήση και από Κοντονή

Αγωνία για τις εφέσεις, κλήση και από Κοντονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ώρα που στον ΠΑΟΚ περιμένουν να μάθουν αν “πέσει” η ποινή της αφαίρεσης 5 βαθμών και οι 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ο υφυπουργός αθλητισμού καλεί την ΠΑΕ σε απολογία για τα επεισόδια στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Η τελευταία ενημέρωση που είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ χθες από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναφέρει πως τα μέλη της συνεδρίαζαν μέχρι τα μεσάνυχτα την Τετάρτη και πήραν τους φακέλους της υπόθεσης των επεισοδίων με τον ημιτελικό στα σπίτια τους για να τους μελετήσουν.

Γι' αυτό δεν εκδόθηκε απόφαση χθες και θα φανεί αν αυτό γίνει σήμερα (8/4), αφού κάποιες πληροφορίες μιλούν για ανακοινώσεις την Δευτέρα. Θυμίζουμε ότι εκτός από την υπόθεση των -5 βαθμών, των 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και των 100.000 ευρώ από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, υπάρχουν και οι δύο αγωνιστικές από τα ματς με Καλλονή και Πανιώνιο για τις οποίες είχε ασκήσει έφεση ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Την ίδια ώρα ο Σταύρος Κοντονής έχει καλέσει από τις προηγούμενες μέρες σε απολογία την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως είχε κάνει παλιότερα και με άλλα παιχνίδια (ακόμη και ευρωπαϊκά όπως με τη Ντόρτμουντ).

Προφανώς θα επιβάλλει ένα μεγάλο πρόστιμο, ενώ άγνωστο είναι αν θα κλείσει την Θύρα-4 όπως τη Θύρα 13, καθώς, ο ΠΑΟΚ πιθανόν θα ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς να δώσει άλλο παιχνίδι με κόσμο στην έδρα του (ακόμη κι αν πέσουν κατά μία οι αγωνιστικές).

Οι νομικοί του ΠΑΟΚ ζήτησαν όσον αφορά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό να τιμωρηθούν μόνο με -3β. για εκτεταμένα επεισόδια και να μην τους επιβληθεί αφαίρεση βαθμών και για την διακοπή αγώνα καθώς όπως ισχυρίστηκαν η διακοπή ήταν συνέχεια των επεισοδίων και δεν γίνεται η ΠΑΕ να τιμωρηθεί με δύο ποινές για το ίδιο αδίκημα.

Για τα άλλα δύο παιχνίδια ζήτησαν την αθώωση τους. Στον μεν αγώνα με την Καλλονή ζήτησαν να εφαρμοστεί η αρχή της αναλογικότητας και να μην τιμωρηθεί η ΠΑΕ για τους πυρσούς που άναψαν. Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο ισχυρίστηκαν ότι τιμωρήθηκαν με το άρθρο που κάνει λόγο μόνο για άναμμα πυρσών ενώ στο φύλλο αγώνα γίνεται λόγος για ρίψη κροτίδων που επιφέρει μόνο πρόστιμο!

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ