ΠΑΟΚ

Άγνοια για τα σενάρια Κρουζέιρο - Αρίας

Άγνοια για τα σενάρια Κρουζέιρο - Αρίας
INTIME SPORTS

Ξένη ιστοσελίδα επικαλείται επιβεβαίωση από πλευράς του προέδρου της βραζιλιάνικης ομάδας Κρουζέιρο για συμφωνία με τον Ντιέγκο Αρίας, ωστόσο η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ δεν έχει καμία ενημέρωση για επαφές του παίκτη με άλλη ομάδα.

Ρεπορτάζ που προκαλεί έκπληξη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ φιλοξενεί η ιστοσελίδα "superesportes.com.br". Σύμφωνα με αυτό, ο Αρίας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την βραζιλιάνικη Κρουζέιρο, η οποία τον προορίζει για αντικαταστάτη ενός παίκτη της του Φαμπρίσιο που οδεύει για τη Σάο Πάουλο.

Ο Κολομβιανός μέσος του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, παρακολουθείται στενά από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Σιλβίνιο, ο οποίος θεωρεί ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να καλυφθεί το κενό του Φαμπρίσιο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο συντάκτης του κειμένου θεωρεί "τελειωμένη" τη μεταγραφή του Αρίας στην Κρουζέιρο, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Ζιλβάν Ταβάρες ντο Πίνιο, σε τρεις μέρες πρόκειται να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Ακόμη, κάνει λόγο για συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που λήγει σε 22 μέρες (σ.σ. η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Αρίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) και ότι αυτό που ουσιαστικά απομένει είναι το τυπικό μέρος της λύσης της συνεργασίας του Κολομβιανού μέσου με τον "Δικέφαλο".

Από τον επίσημο ΠΑΟΚ δηλώνουν παντελή άγνοια για το θέμα και για πιθανές επαφές του Αρίας με άλλο σύλλογο. Μάλιστα, ο Λάσλο Μπόλονι υπολογίζει τον Κολομβιανό για βασικό στο ματς με την Ρούμπιν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ