ΠΑΟΚ

Αγιτέ για επένδυση και βάθος στο ρόστερ

Αγιτέ για επένδυση και βάθος στο ρόστερ

Ο 24χρονος Τογκολέζος, Φλόιντ Αγιτέ, με γαλλικό διαβατήριο εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ ως εναλλακτική λύση στις θέσεις των μεσοεπιθετικών.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες γραμμής, δεν σταματά, ωστόσο, να αναζητά και ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν βάθος στο ρόστερ του και να αποτελέσουν παράλληλα και επένδυση για το μέλλον.

Στα πλαίσια αυτής της λογικής, εξετάζει και την περίπτωση του Φλόιντ Αγιτέ. Πρόκειται για 24χρονο διεθνή Τογκολέζο, κάτοχου γαλλικού διαβατηρίου, μεσοεπιθετικό (μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από το φορ) που αγωνίζεται στη Ρεμς.

Ο παίκτης φλερτάρει έντονα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που στο πρόσωπό του βλέπει ένα πιθανό διάδοχο του Ντε Βινσέντι, ωστόσο ο ατζέντης του περιμένει μην τυχόν ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ, στον οποίο έχει προταθεί και οι άνθρωποι του εξετάζουν την περίπτωσή του.

Με βάση όσα έχουν διαρρεύσει από το ρεπορτάζ του ΠΑΣ, ο Αγιτέ μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από τη Ρεμς αν μία ομάδα του καλύψει τα μισά χρήματα από αυτά που του οφείλουν οι Γάλλοι (περίπου 250.000 ευρώ).

Ο Αγιτέ άρχισε την καριέρα του από τη Μπορντό, συνέχισε ως δανεικός στην Ανζέ και την Νανσί και τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίζεται στη Ρεμς, μετρώντας 41 συμμετοχές και 5 γκολ σε 1,5 χρόνο. Στην Εθνική του Τογκό έχει 13 συμμετοχές και ένα γκολ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ