ΠΑΟΚ

Αγγελίνας: "Θέλουμε να πετύχουμε στον ΠΑΟΚ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΑΟΚ - ΟΤΕΛΟΥΛ ΓΚΑΛΑΤΙ / ΦΙΛΙΚΟ
Δώνης Αγγελίνας MOTIONTEAM

Το δεξί χέρι του Δώνη στον ΠΑΟΚ, Μάκης Αγγελίνας, αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στον "Δικέφαλο", τον Λίνο και για τους τραυματισμούς που χτυπούν συνεχώς παίκτες της ομάδας.

Ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Μάκης Αγγελίνας, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ πριν την σημερινή προπόνηση.

" Από την αρχή έχουμε βάλει ένα σκοπό και μέσα από αυτή την διαδικασία θέλουμε να προπονούμαστε καλά και να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς, κάτι το οποίο κατά την άποψή μας έχει γίνει σε σημαντικό βαθμό. Εχει βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία, έχουμε βελτιωθεί με τους νέους παίκτες στην ατομική ενέργεια που χρειάζονταν στα κλειστά παιχνίδια, όλα αυτά είναι σημαντικά, δεδομένου ότι η κυριαρχία με το πάσινγκ γκέιμ την είχαμε ήδη, οπότε αυτά τα δύο ήρθαν και προστέθηκαν", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Οι πιο έμπειροι παίκτες δίνουν την αυτοπεποίθηση στα νέα παιδιά να δώσουν το κάτι παραπάνω, είμαστε σε αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν". Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το αήττητο σερί που τρέχει ο ΠΑΟΚ: " Το ότι αγνοούμε την ήττα είναι σημαντικό και μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Πάντως, μέσα από την διαδικασία των αγώνων και πως εξελίσσονται, πόσες ευκαιρίες κτλ, μέσα από αυτά βλέπουμε ότι είμαστε σε καλό σημείο. Βέβαια απο τα αποτελέσματα θα κριθούν όλα, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση".

Για τον τίτλο του φαβορί που δίνεται στον ΠΑΟΚ: " Πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο. Ούτως ή άλλως ο ΠΑΟΚ λόγω ονόματος είναι φαβορί. Υπάρχει μια ομάδα πολύ ισορροπημένη εδώ και 2-3 χρόνια και θα έχουμε να την αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ ότι είμαστε καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και σε αυτόν τον τίτλο".

Για τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής: " Τους παίκτες είτε είναι βασικοί είτε έρχονται από τον πάγκο τους πιστεύουμε το ίδιο, κάτι που φαίνεται από την διαχείριση. Σίγουρα υπάρχει κάτι στο μυαλό του Γιώργου για τον επόμενο αγώνα, θα φανεί στην αυριανή προπόνηση".

Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν: " Εχουμε δύο σημαντικά ματς για το πρωτάθλημα, για εμάς είναι σημαντικό να μπούμε στα πλέι με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον πέμπτο. Το Κύπελλο, βέβαια, είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά είναι εξίσου σημαντικά και τα άλλα δύο παιχνίδια. Μπορεί να δοθεί προτεραιότητα σε κάποιο παιχνίδι, αλλά πάντα αυτά θα είναι ανάλογα με το τι σκέφτεται ο Γιώργος (σ.σ. Δώνης)".

Για τις μετρήσεις που γίνονται με το VIS TRACK: " Ενας παίκτης που θεωρεί ότι τα δίνει όλα στην προπόνηση εάν εσύ πας και του πεις πρέπει να πας λίγο παραπάνω θα θελήσει από μόνος του να το κάνει. Δεν θεωρώ ότι άμεσα θα δούμε αποτελέσματα, αλλά θεωρώ ότι από την νέα σεζόν όλα θα είναι πολύ καλύτερα".

Για τους τραυματισμούς: " Δεν θα πω εγώ, είναι ένας συνδυασμός για έναν τραυματισμό. Σίγουρα τα καλά γήπεδα βοηθούν γενικότερα σε όλες τις ομάδες, πρέπει, παντως, να δώσουμε βάση και σε άλλα πράγματα, πιστεύω ότι θα βρούμε λύση".

Για τις πολλές κάρτες: " Εχουμε βελτιωθεί πολύ και σε αυτό το κομμάτι. Οταν ένας παίκτης παίζει και είναι η ιδιοσυγκρασία του τέτοια θα διαμαρτυρηθεί. Απλά μιλάμε για έναν παίκτη (σ.σ. Λόρενς) που είναι πολύ αυθόρμητος και πιστεύω ότι και ο ίδιος, πλέον, το έχει βελτιώσει. Θεωρώ ότι το ελέγχουμε, έχουμε καιρό να δεχθούμε άσχημη κάρτα".

Για τους δανεικούς: " Κάποιοι έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο κάποιοι άλλοι θέλουν λίγο χρόνο. Δεν απέχουν πολύ από το να μπορούν να αντεπεξέλθουν".

Για τις εμφανίσεις του Λίνο: " Του βγάζω το καπέλο. Δεν έχει χάσει προπόνηση, στα παιχνίδια δίνει ότι δεν έχει και δεν έχει και μάλιστα με καλή απόδοση. Μακάρι να τελειώσει η χρονιά χωρίς προβλήματα και δώσει ότι δίνει και κάτι παραπάνω. Είναι άξιος συγχαρητηρίων".

Για την επίτευξη των στόχων: " Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε σταθεροί και προς ανοδική πορεία στην απόδοση μας. Να βγάζουμε αυτό που θέλουμε και κάτι παραπάνω. Να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και να φτάσουμε στον τελικό. Και η δεύτερη θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρουμε σαν στόχους".

Για το αν σκέφτεται ένα γεμάτο ΟΑΚΑ από ΠΑΟΚτσήδες στον τελικό: " Θα πω ψέματα αν πω ότι δεν το έχω σκεφτεί. Το ονειρευόμαστε και μακάρι να γίνει".

Για την πίεση στο τεχνικό τιμ: " Δεν το έχουμε βιώσει σε τέτοια ένταση. Δε γίνεται να μην ακούς, αλλά προσπαθούμε να προσπερνάμε κάποια πράγματα. Προσπαθούμε να πετύχουμε σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, όπως καταλαβαίνεται είναι σημαντικό για εμάς. Πιστεύω το έχουμε καταφέρει ως ένας σημείο. Δεν θέλουμε να πανικοβληθούμε. Αυτά είναι μαθήματα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ