ΠΑΟΚ

Αγγελίδης: "Θα κυλήσουν όλα ομαλά"

Αγγελίδης: "Θα κυλήσουν όλα ομαλά"
INTIME SPORTS

Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβου Αγγελίδη, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Την διαβεβαίωση πως όλα θα κυλήσουν ομάλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Στάυρο Κοντονή.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε θέματα βίας και της αντιμετώπισής τους ενώ από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" τόνισε πως υπάρχουν κι άλλα σοβαρά περιστατικά που προκαλούνται από την εκτεταμένη διαφθορά στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αγγελίδης επανέλαβε τις προτάσεις που είχε κάνει και στο παρελθόν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της διαφθοράς, οι οποίες έγιναν δεκτές με μεγάλο ενδιαφέρον από τον κ. Κοντονή.

Τέλος, αμφότεροι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως αν και η Δικαιοσύνη μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτή κινείται με αργούς ρυθμούς, κι έτσι δεν υπάρχει εξέλιξη.

Έχει σχέδιο

Αυτό που "βγαίνει" από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον οποίο εκτός από τον Αγγελίδη εκπροσώπησε και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, είναι ότι ο κ. Κοντονής φάνηκε να γνωρίζει τα "καυτά" θέματα του χαρτοφυλακίου που ανέλαβε και όπως λένε από τον "Δικέφαλο" φάνηκε να έχει καταστρώσει ήδη σχέδιο για την αντιμετώπισή τους. Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν: "Δείχνει διάθεση και να έχει κοινό στόχο με τον δικό μας. Το καθαρό ποδόσφαιρο".

Αγγελίδης: "Πρόθυμοι να συνεργαστούμε..."

Ο Αγγελίδης δήλωσε μετά την συνάντηση:

" Συζητήσαμε τα θέματα που μας προβληματίζουν, καταθέσαμε τις απόψεις μας, από την πλευρά του ο κύριος Κοντονής κατέθεσε τις δικές του και εμείς τονίσαμε ότι είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε για να καλυτερέψει όσο το δυνατόν μπορεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα αλλά περιμένουμε να δούμε και άμεσα αποτελέσματα. Σε ότι αφορά το κλίμα στο ματς με τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο…".

Πήγε και στην ΚΕΔ

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από τη συνάντηση με τον κ. Κοντονή ο Ιάκωβος Αγγελίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΚΕΔ, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο διαιτητικών θεμάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη.

Εκεί, οι δύο άνδρες παρέδωσαν στοιχεία με τις προκλητικές διαιτησίες σε διάφορα ματς πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι του διαιτητή, Μάνταλου, ο οποίος είχε "σφυρίξει" το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννενα, όπου κατά την κρίση του ΠΑΟΚ, μέτρησε δύο άκυρα γκολ και έκτοτε σφυρίζει διαρκώς σε παιχνίδια με την ΚΕΔ να τον επιβραβεύει για όσα έκανε σε εκείνο το ματς.

Συγχρόνως ζητήθηκε απ' όλους ο ορισμός που θα γίνει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να αφορά έναν διαιτητή αποδεδειγμένα έντιμο, ανεξάρτητο που να έχει παλιές καλές διαιτησίες σε ντέρμπι.

Αυτό που δεν άρεσε στον ΠΑΟΚ ήταν πως οι άνθρωποι της ΚΕΔ δεν είχαν αντεπιχειρήματα σε όσα τους καταλόγισαν οι "ασπρόμαυροι", ενώ όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Ξέρουμε εκ των προτέρων την αντιμετώπιση της ΚΕΔ και δεν τρέφουμε αυταπάτες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ