ΠΑΟΚ

Αφίχθη η αποστολή της Ρουμπίν

Αφίχθη η αποστολή της Ρουμπίν

Δείτε videos από την άφιξη της αποστολής της Ρουμπίν το απόγευμα της Τρίτης (13/12). Πόσα εισιτήρια έχουν πουληθεί στο Καζάν.

Χωρίς διάθεση για δηλώσεις, εντελώς απόμακροι αφίχθησαν το απόγευμα της Τρίτης (13/12) ο προπονητής Κούρμπαν Μπερντίεφ και οι ποδοσφαιριστές της Ρούμπιν.

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ρωσικής ομάδας προσγειώθηκε γύρω στις 8, με 50λεπτη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, έχοντας αρχίσει την πτήση του από το Αλικάντε της Ισπανίας.

Εκεί η ομάδα του Καζάν έκανε ειδική προετοιμασία τις προηγούμενες μέρες για το ματς της Πέμπτης στην Τούμπα. Το μεσημέρι, εξάλλου, έφτασαν στην Θεσσαλονίκη Ρώσοι δημοσιογράφοι και παράγοντες της Ρούμπιν και την ημέρα του αγώνα (15/12) αναμένεται στην συμπρωτεύουσα ο πρόεδρος της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε φροντίσει, πλην του λεωφορείου που θα μετέφερε την αποστολή της Ρούμπιν, να υπάρχουν στο αεροδρόμιο και κάποια αυτοκίνητα, τα οποία, όμως, οι Ρώσοι δεν χρησιμοποίησαν.

Το πούλμαν αναχώρησε κάτω από πλήρη ηρεμία για το ξενοδοχείο με την συνοδεία δύο ανδρών της ομάδας "Ζ" και ενός περιπολικού.

Οσον αφορά τα εισιτήρια που έχουν στα χέρια τους οι ιθύνοντες της Ρούμπιν, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ρωσικής ομάδας, από τα 400 "κομμάτια" που εξασφάλισαν από τον ΠΑΟΚ, πουλήθηκαν μόλις τα 40, αλλά όπως τόνισαν, υπάρχουν αρκετοί οπαδοί της ρωσικής ομάδας που θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη και θα προμηθευτούν κάρτα εισόδου την ημέρα του ματς (15/12).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ