ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χάνει Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη ο Εμπόου στον Πανθρακικό

Χάνει Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη ο Εμπόου στον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Μετά τον Αλφέδο Μεχία και ο Πάπε Εμπόου θα λείψει από τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς δηλώθηκε να εκτίσει την μια εκ των δυο αγωνιστικών από τη συμπλήρωση επτά κίτρινων καρτών στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Με δυο σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει για την Τρίπολη ο Πανθρακικός καθώς πλην της τιμωρίας του Μεχία ο οποίος πήρε ηθελημένα κόκκινη κάρτα μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό ο Εμάνουελ Ρόκα αποφάσισε πως και ο Πάπε Εμπόου θα λείψει από το ματς με τους Αρκάδες.

Όπως επίσης θα χάσει και την αναμέτρηση με την SKODA Ξάνθη καθώς έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και πρέπει να λείψει από δυο παιχνίδια.

Πλην των δυο τιμωρημένων ο μόνος που δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι ο Λαδάκης ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα για την αποκατάσταση του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Πανθρακικός συνεχίζει την προετοιμασία του, ενόψει του παιχνιδιού της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, για την 32η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ.

Η ομάδα μας προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Ο Μάνουελ Ρόκα με ικανοποίηση είδε για ακόμη μια ημέρα όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, πλην βεβαίως του Αντώνη Λαδάκη, ο οποίος συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα για την αποκατάστασή του τραυματισμού του.

Εξάλλου, στο κανονικό πρόγραμμα έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες κι ο Σοφιάν Σερφά, έχοντας ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο διάστημα.

Πάντως, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αλφέδο Μεχία και Πάπε Εμπόοου. Ο πρώτος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό κι έτσι θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, ενώ ο δεύτερος στο ίδιο ματς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης (32η αγωνιστική) και Skoda Ξάνθη (34η αγωνιστική). Αντίθετα θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μάνουελ Ρόκα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια (33η αγωνιστική).

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, αυτή άρχισε με το καθιερωμένο ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια να δουλεύουν κυρίως στην αμυντική τακτική και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί και πάλι πρωί".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ