ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Βλέμματα σε Αθανασιάδη

Βλέμματα σε Αθανασιάδη
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Αθανασιάδης φρόντισε να αρπάξει τις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο τεχνικός του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, και φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Αφού άρπαξε τις ευκαιρίες που του έδωσε ο τεχνικός του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, ο Γιώργος Αθανασιάδης φαίνεται να βρίσκεται στα υπόψη του Ολυμπιακού.

Ο 20χρονος γκολκίπερ που προ ημερών είχε κληθεί και στην Εθνική U21 από τον Κώστα Τσάνα για το παιχνίδι με την Τουρκία μετά την εμφάνισή του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δέχτηκε τα συγχαρητήρια των Μίτσελ και Ρομπέρτο σύμφωνα με πληροφορίες του thrakisports.gr.

Συγχαρητήρια που είχανε να κάνουνε με την εμφάνισή του και κατ΄ επέκταση με τις αποκρούσεις του ενώ λίγο έλειψε να αποκρούσει και το πέναλτι του Φουστέρ και στον Πειραιά φαίνεται να πιστεύουνε στις ικανότητές του και στην εξέλιξή του.

Το ερώτημα είναι αν η διοίκηση του Πανθρακικού θα προλάβει πριν το καλοκαίρι να «κλειδώσει» την παραμονή του Αθανασιάδη στην Κομοτηνή με επέκταση συμβολαίου του δεδομένου ότι το τρέχον του ολοκληρώνεται.

Και πολύ περισσότερο προτού τον προσεγγίσουν άλλες ομάδες καθώς εκτός του Ολυμπιακού φαίνεται να ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ μαζί με άλλες δύο της Super League και τότε θα είναι αργά και εκτός των άλλων η ομάδα της Κομοτηνής δεν θα έχει κανένα όφελος.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ