ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τριανταφύλλου και έκπληξη

Τριανταφύλλου και έκπληξη
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τριανταφύλλου υπέγραψε το τριετούς διάρκειας συμβόλαιό του με την διοίκηση του Πανθρακικού ωστόσο αναμένεται να γίνει και μία ακόμη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του Άκη Μάντζιου.

Η απόκτηση του Κώστα Τριανταφύλλου δεν αναμένεται τελικά να αποτελέσει την τελευταία κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του Πανθρακικού καθώς η διοίκησή του ετοιμάζει μία ακόμη.

Ο 22χρονος πρώην μέσος του Πανσερραϊκού υπέγραψε χθες το τριετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιό του και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Κομοτηνής.

Ο Τριανταφύλλου πραγματοποίησε χθες και την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μάντζιου αλλά δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στην Τουρκία για το σημερινό φιλικό με την Νταρντανέσπορ.

Ο αποκλεισμός του είχε να κάνει με το είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ενώ εκτός αποστολής έμεινε για να προφυλαχθεί και ο τραυματίας Αχιλλέας Σαρακατσάνος.

Αντίθετα το ντεμπούτο του θα κάνει σήμερα ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Ντε Σόουζα Φονσέκα με τον Μάντζιο να έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ