ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τριανταφύλλου για 3 χρόνια

Τριανταφύλλου για 3 χρόνια
INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Τριανταφύλλου που έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό μετά από τον υποβιβασμό της ομάδας των Σερρών στην Football League 2.

Στην τελική ευθεία της απόκτησης του Κώστα Τριανταφύλλου βρίσκεται ο Πανθρακικός προσθέτοντας μία ακόμη λύση για την μεσαία γραμμή στο ρόστερ του Άκη Μάντζιου.

Ο 22χρονος μέσος μετά από τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού στις αρχές της εβδομάδας στην Football League 2 έμεινε ελεύθερος με την ομάδα της Κομοτηνής να κινήθηκε για την απόκτησή του.

Στα συν του το γεγονός ότι τελικά δεν ολοκληρώθηκε η διαφαινόμενη μεταγραφή του στην βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ όπου είχε μεταβεί προχθές Τετάρτη για τις τελικές συζητήσεις.

Ο Κώστας Τριανταφύλλου φέρεται μάλιστα να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση του Πανθρακικού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μάντζιος δεν υπολογίζει από χθες και μέχρι τις αρχές της εβδομάδας στον Αχιλλέα Σαρακατσάνο καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και αρχηγός του Πανθρακικού ταλαιπωρείται από διάστρεμμα α' βαθμού.Αυτό που κληρονόμησε στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με την Βέροια στο ΔΑΚ Κομοτηνής και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προτιμηθεί να προφυλαχθεί στο μεθαυριανό φιλικό παιχνίδι με την τουρκική Νταρντανέλσπορ.

Φιλικό που κλείστηκε μετά την αναβολή αυτού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την Κυριακή και λογικά θα πάρει χρόνο και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Βραζιλιάνος Ιγκόρ που από χθες έχει ξεκινήσει προπονήσεις.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ