ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τρέχει να προλάβει ο Σαρακατσάνος

Τρέχει να προλάβει ο Σαρακατσάνος
Σαρακατσάνος

Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος για να προλάβει το παιχνίδι του Πανθρακικού της Δευτέρας με τον Άρη στην Κομοτηνή.

Τον δικό του αγώνα δρόμου δίνει ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος για να προλάβει το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Άρη το απόγευμα της Δευτέρας στην Κομοτηνή.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Πανθρακικού ήρθε σε επαφή χθες για πρώτη φορά μετά από δύο εβδομάδες με την μπάλα και σήμερα ενώ η υπόλοιπη ομάδα έχει ρεπό έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Ο Σαρακατσάνος λογικά θα δοκιμάσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα της Κομοτηνής μεθαύριο Πέμπτη και όλα δείχνουνε πως ο Παύλος Δερμιτζάκης θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του δεδομένης και της απουσίας του τιμωρημένου Σοφιάν Σερφά.

Δύσκολα όμως ο αρχηγός του Πανθρακικού να συμπεριληφθεί στην βασική ενδεκάδα δεδομένης και της απουσίας του εδώ και δύο εβδομάδες με τους Μελίσση και Μακρυδημήτρη να αποτελέσουνε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στο παιχνίδι με τον Άρη.

Για το παιχνίδι με τον Άρη ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis δήλωσε: "Από τον Άρη ξεχωρίζω τον Αγκάνθο, είναι πολύ καλός παίκτης.

Τον ξέρω από την κοινή μας παρουσία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έχει μια νέα ομάδα ο Άρης, εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ