ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τρέχει να προλάβει ο Μπαϊκαρά

Τρέχει να προλάβει ο Μπαϊκαρά
INTIME SPORTS

Τα προβλήματα δεν λείπουν στην προετοιμασία του Πανθρακικού για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Skoda Ξάνθη στην Κομοτηνή με τους Ντενίζ Μπαϊκαρά και Χοσέ Μαρία Κάσες να είναι αμφίβολοι.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού για το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στην Κομοτηνή την Δευτέρα συνεχίζεται με προβλήματα καθώς οι Ντενίζ Μπαϊκαρά και Χοσέ Μαρία Κάσες να είναι αμφίβολοι. Ο Χοσέ Ρόκα πάντως αισιοδοξεί ότι αμφότεροι θα μπορέσουν τελικά να βρίσκονται στην διάθεσή του, τόσο στην αποστολή όσο και να δώσουν το παρών.

Συγκεκριμένα για τον Μπαϊκαρά αν και το ιατρικό τιμ του Πανθρακικού εκτίμησε ότι πιθανότατα θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες απουσίας δεν αποκλείεται να καταφέρει να αγωνιστεί με κάποια ένεση. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας του τις επόμενες μέρες όπως και στην περίπτωση του Κάσες που είχε τραυματιστεί στο τελευταίο παιχνίδι με την Βέροια.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφορικά με την προπόνηση αναφέρει:

"Με όλους τους ποδοσφαιριστές παρόντες η τεχνική ηγεσία της ομάδας έδειξε από τα πρώτα λεπτά της προπόνησης την διάθεση για ανύψωση του ηθικού μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα και κυρίως μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Βέροια.

Ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων πραγματοποιούν 3 ποδοσφαιριστές καθώς μετά τους Ίγκορ και Σερφά και ο Κάσες προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς (είχε αντικατασταθεί στο παιχνίδι με την Βέροια) αλλά να υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπορέσουν να είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τους. Στις προπονήσεις δεν συμμετέχει ο Ντενίζ Μπαϊκαρά που έχει πρόβλημα στο δάχτυλο του δεξί του ποδιού".

Στο μεταγραφικό μέτωπο όσον αφορά την φημολογία περί της μετακίνησης του τερματοφύλακα Γιώργου Αθανασιάδη από τον Πανθρακικό στον ΠΑΟΚ το όλο ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό. Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Κομοτηνής μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ