ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τόνωση ηθικού από Παντελίδη

Τόνωση ηθικού από Παντελίδη
INTIME SPORTS

Η ήττα από την Βέροια το απόγευμα της Κυριακής στην Κομοτηνή μπορεί να έβαλε τέλος στο εντός έδρας αήττητο του Πανθρακικού επί της παρουσίας του Σάββα Παντελίδη που όμως φρόντισε να δώσει το σύνθημα.

Η επόμενη μέρα της ήττας από την Βέροια στην Κομοτηνή το απόγευμα της Κυριακής μπορεί να έβαλε τέλος στο εντός έδρας αήττητο του Πανθρακικού επί της παρουσίας του Σάββα Παντελίδη που όμως φρόντισε να δώσει το σύνθημα.

"Ψηλά το κεφάλι και πιο πολύ δουλειά". Αυτά ήταν τα λόγια που αρκέστηκε να πει ο τεχνικός του Πανθρακικού στους παίκτες του πριν από το ξεκίνημα της χθεσινής προπόνησης.

Ο Παντελίδης έχει προγραμματίσει ρεπό για σήμερα και από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας (08/10, 20:30) στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό με σίγουρους απόντες τους τραυματίες Στάθη και Μιχαλόπουλο.

Ο Παντελίδης πάντως μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης του Πανθρακικού έκατσε και είδε στο βίντεο το παιχνίδι με την Βέροια προσπαθώντας να εντοπίσει το τι έφταιξε.

Ειδικά μέχρι την φάση του γκολ του Καλτσά στο 51΄ που έμελλε να κρίνει και το παιχνίδι αφού διαμόρφωσε το τελικό 0-1 δεν βρήκε κάτι το μελανό για την ομάδα του. Ούτε στην κυκλοφορία της μπάλας, ούτε στην ενέργεια, ούτε στις επιστροφές αλλά ούτε και στην συνοχή μεταξύ των γραμμών.

Το μόνο που έλειψε μέχρι εκείνο το σημείο σύμφωνα με τον Παντελίδη για την ομάδα του ήταν η τύχη να μπει η μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας και να ήταν εκείνη που θα άνοιγε το σκορ.

Σε αντίθεση όμως με τα 15΄-20΄ που ακολούθησαν του 0-1 όπου το σύνολό του έδειξε επηρεασμένο με αποτέλεσμα να χάσει την ηρεμία του και να αργήσει να βρει και πάλι την συνοχή που είχε από το ξεκίνημα στο κυνήγι της ισοφάρισης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ