ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τέσσερα φιλικά στην Ελλάδα για Πανθρακικό

Τέσσερα φιλικά στην Ελλάδα για Πανθρακικό

Ο Πανθρακικός μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του και ο τεχνικός της ομάδας Άκης Μάντζιος θα έχει την ευκαιρία μέσα από τέσσερα τεστ στην Ελλάδα να κατασταλάξει στα πλάνα του.

Η ομάδα του Πανθρακικού επέστρεψε εδώ και λίγα 24ώρα στην βάση της την Κομοτηνή μετά από ένα δεκαήμερο στην Πολωνία και πλέον μπαίνει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Ο Άκης Μάντζιος θέλησε να γίνουν μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις ώστε να μοντάρει την ομάδα και να κατασταλάξει στα πλάνα του ενώ ανάμεσα στα τέσσερα παιχνίδια που θα γίνουν από τις 6 έως τις 16 Αυγούστου υπάρχουν και δυο φιλικά κόντρα σε Ξάνθη και Βέροια όπου θα αποτελέσουν δυνατά τεστ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Επιστρέφοντας στην Ελλάδα η αποστολή του Πανθρακικού περνάει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της Super League 2014-2015.

Ο Πανθρακικός βρέθηκε στην Πολωνία από τις 22 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου πέρα από τις συνεχόμενες προπονήσεις έδωσε 3 δυνατά φιλικά παιχνίδια τα οποία και κέρδισε όλα με 1-0 και πλέον προετοιμάζεται για τις εντός Ελλάδος φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει έως την έναρξη του πρωταθλήματος.

Έτσι, οι ιθύνοντες του Πανθρακικού φρόντισαν να κλείσουν μια σειρά φιλικών αγώνων εντός και εκτός Κομοτηνής με την αρχή να πραγματοποιείται την Τετάρτη 6 Αυγούστου όπου ο Πανθρακικός θα αγωνιστεί απέναντι στον Αχαρναϊκό στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος Καβάλας στις 18:30. Ο σύλλογος του Μενιδίου προετοιμάζεται στον Βώλακα Δράμας και προτιμήθηκε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί στο μέσο της απόστασης που χωρίζει τις ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί πως στον Αχαρναϊκό αγωνίζονται οι Βαγγέλης Κοντογουλίδης και Μανώλης Λιαπάκης που φόρεσαν στο πρόσφατο παρελθόν την φανέλα του Πανθρακικού.

Ακολουθεί το φιλικό παιχνίδι με την γειτονική Skoda Ξάνθη την Κυριακή 10 Αυγούστου και μια μέρα αργότερα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τα δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής με ώρα έναρξης στις 18:30. Ο κύκλος των φιλικών αγώνων κλείνει το Σάββατο 16 Αυγούστου με την Βέροια εκτός έδρας".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ