ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τελειώνει με Εμπό

Τελειώνει με Εμπό

Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παπ Εμπό από την διοίκηση του Πανθρακικού.

"Απομένουν λεπτομέρειες", τονίζουν στον Πανθρακικό για την απόκτηση του Πάπ Εμπό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη στην ομάδα της Κομοτηνής.

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος στόπερ με ύψος 1.91μ. είναι να αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή από την γαλλική Μαρσέιγ όπου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της.

Ο Εμπό όπως είναι γνωστό από την Παρασκευή συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας της Κομοτηνής υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου σε ένα πρώτο δείγμα του τι μπορεί να προσφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωσή του είναι πολύ πιθανό η Μαρσέιγ και στα πλαίσια της συμφωνίας της με την διοίκηση του Πανθρακικού ίσως να διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησής του.

Εκτός του Εμπό δεδομένη θεωρείται η απόκτηση Χασομέρη και Παπαγεωργίου που προπονούνται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Πανθρακικού με την υπόλοιπη ομάδα.

Το μόνο που απομένει είναι η εκδίκαση των προσφυγών που έχουν καταθέσει εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΛ (θα εκδικαστούν τη Δευτέρα) και ακολούθως θα ανακοινωθεί η απόκτησή τους.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ