ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στόπερ και Αγγελούδης

Στόπερ και Αγγελούδης
INTIME SPORTS

Η έναρξη της προετοιμασίας του Πανθρακικού πλησιάζει ολοένα και περισσότερο με τις μεταγραφικές κινήσεις να είναι στην τελική ευθεία για δύο κεντρικούς αμυντικούς και τον Νίκο Αγγελούδη.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τρεις ακόμη μεταγραφικές κινήσεις για τον Πανθρακικό. Για δύο στόπερ, έναν Γάλλο και έναν Ισπανό, αλλά και για τον Νίκο Αγγελούδη.

Η ομάδα της Κομοτηνής τρία 24ωρα πριν από την πρώτη συγκέντρωση για την νέα αγωνιστική περίοδο φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμπληρώσει στον μεγαλύτερο βαθμό το ρόστερ της.

Καταρχήν για την θέση του κεντρικού αμυντικού μετά την απόφαση του Άκη Μάντζιου να μην συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο ήταν επόμενο να γίνει σίγουρα μία κίνηση για να καλυφθεί το κενό του.

Τελικώς, αυτές θα είναι δύο, καθώς η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός Γάλλου κι ενός Ισπανού στόπερ.

Μάλιστα στόχος αποτελεί ο ένας από τους δύο όχι απλά να συμφωνήσει υπογράφοντας το συμβόλαιό του αλλά να βρίσκεται στην πρώτη της ομάδας την Τρίτη στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Το αν αυτό συμβεί θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μεταξύ άλλων, ο Μάντζιος βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα που θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησαν η μη παραμονή των Σέρεμετ και Κουτσόπουλου αφού δεν επήλθε συμφωνία στο φλερτ που είχε αναπτυχθεί με τον Μπλάζιτς.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες σε συζητήσεις που έχει με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών ζητάει να του προταθούν επιθετικοί ως εναλλακτική λύση πίσω από τον Βραζιλιάνο Ιγκόρ.

Μία από τις λύσεις που εξετάζει και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί είναι ο Νίκος Αγγελούδης του Άρη. Η περίπτωση του 23χρονου επιθετικού πρόκειται να ξεκαθαρίσει μέχρι μεθαύριο Δευτέρα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ