ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στις προπονήσεις ο Ρομπέρ

Στις προπονήσεις ο Ρομπέρ
Ρομπέρ INTIME SPORTS

Ο Μπερτράν Ρομπέρ με δική του πρωτοβουλία συμμετέχει στις προπονήσεις του Πανθρακικού των τελευταίων ημερών, ενώ ο Πάπε Εμπό αφού συμφώνησε επέστρεψε στην Γαλλία για να μαζέψει τα πράγματά του.

Ο γνώριμος στις τάξεις του Πανθρακικού Μπερτράν Ρομπέρ συμμετέχει στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών με δική του πρωτοβουλία.

Ο Γάλλος αριστερός χαφ που τα τελευταία δύο χρόνια είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ μετά το διετές πέρασμά του από την ομάδα της Κομοτηνής ζήτησε να προπονείται για να είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στον Πανθρακικό δεν θα λέγανε όχι στην επιστροφή του ωστόσο ο Ρομπέρ δείχνει διατεθειμένος να περιμένει το φλερτ που έχει με την Ναντ και ενδεχομένως πρόταση από ομάδα με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ωστόσο πρόκειται να συνεχίσει να προπονείται υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου μέχρι το τέλος της εβδομάδας όταν και η αποστολή του Πανθρακικού είναι να αναχωρήσει για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Εκεί το παρών θα δώσει σίγουρα ο 25χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος Πάπε Εμπό που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στις δύο προπονήσεις που έδωσε το παρών. Σήμερα δε επέστρεψε στην Γαλλία για να μαζέψει τα πράγματά του έχοντας συμφωνήσει σε όλα για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την διοίκηση του Πανθρακικού.

Μέχρι εξάλλου την Τετάρτη αναμένεται η ομάδα της Κομοτηνής να προχωρήσει σε δύο ακόμη κινήσεις κι ενώ διαψεύστηκε ότι υπήρξε επαφή με τον Φινλανδό Νιάζι Κούτσι του Ατρόμητου, ούτε με τους Στάθη Ρόκα και Εμάνουελ Οκόγιε που έμειναν ελεύθεροι από τον Πανιώνιο.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ